metemom_ Melihaklc 1 haftadır sancı çekiyorum o kadar hastahanede yattım hamileliğimin başından beri berbat haldeyim kimsenin hiç bir şeye hakkı yok valla istediği kadar konuşsunlar
Melihaklc metemom_ ayyyneen suan her hafta perinatolojiye gidiyorum bebeklerinin birinde gelisim geriligi var sıkı takip altındayım kimse bunu bilmiyor ama isim koyma hakkı onların ne saçma.
gayesblog Melihaklc Yani üslub denen bir şey var “bu ne biçim isim” hoş değil. Daha kibarca söylenebilir. Fikir sormamışsınız ama Azra ismini bende pek beğenmiyorum. Sağlıkla gelsinler
Melihaklc gayesblog amin inşallah. İşte üslup ve yüz ifadeleri zaten beni çok üzdü dalga geçer gibi söylemek zorunda değillerdi aynen
LinamAsyam Melihaklc hahaha aynısını yaşamısız duyar duymaz çok çirkin dediler bende sizin kalbiniz çirkin güzel göremessiniz dedim yine onlar küstü ahajdjad isim önerdiklerinde de çok istiyorsan doğur kendin koy dedim asla modumu düşürmem saygısızlıksa saygısızlık önce herkes yerini bilsin 💅
Melihaklc LinamAsyam evet valla ben asla demem bi anneye mesela bune biçim bi isim falan onu beğenmiş onu koymuş banane sonuçta yani dimi
Melihaklc ozlemkksl evet dimi yaa ne çekiyoruz bide biz kimseye böyle hadsizlik etmediğimiz halde insan en çokta buna ayar oluyor ya
Melihaklc Rumay aslında şöyle süreç olarak ne yazıktır zor bu dönemden geçiyorum bebeklerim adına normalde böyle şeyleri pek takmam ama o gün çok içerledim bide hormonların da etkisi var tabi :(
Melihaklc Newmom1234 hayır sevmeye bilirsin beğenmeye bilirsin ama niye kırıcı bir dille ifade ediyorsun dimi. İnsanın neden hevesini kursağında bırakıyorsun hani
Nananan Melihaklc ikinci bebeğim daha cinsiyeti belli değil bakalım hayırsiyla gelsin ama kız olursa buğlem olacak Allah nasip ederse
metemom_ Melihaklc derdi çeken biz valla geçen eşim neler çektin elimden bir şey gelse de yardım etsem dedi hiç bir rahatım kalmadı baba olmak varmış diyorum bazen hiç derdi tasası acısı yok 😂
e_blue_sky_a Melihaklc bana da görümcem olacak hadsiz erkek ismi dedi. Kızımın adı Deniz. Deniz neden erkek ismi olsun ki yeryüzünün %70ini kaplayan su…… hani yaprak yağmur nehir vs kız ismi veya toprak çınar gibi isimler erkeğe koyuluyor ok de Deniz bence hem kıza hem erkeğe yakışıyor
Melihaklc e_blue_sky_a ay büyük saçmalamış ya.. yakin arkadaşımın kızının adı deniz ne alaka ayrıca deniz unisex bir isim kızda erkeğede konulan bir isim yani
Mzzz Bence çevreniz kendi istedikleri işimi koymanizi istediği için kulp buluyorlar sacmalamislar 3 çocuğunuzun ismide gayet güzel 😂😂 o yüzden kulak asma insanlar herzaman bir şey söyler 😂🤗