SeymaCmn Merhaba, 21. Haftamdayım doktor rahim ağzı kısalığı sebebi ile progestan başlattı günde 2 kez kullanıyorum. Doğum için her an doğum yapabilirsin dedi. Vaktinden önce, 20 li haftalarda doğum yapanlarınız var mı, varsa süreç nasıldı yaşıyorlar mı?
Melekabdullah SeymaCmn ayy insaAllah bekler biraz daha canim 26.hafta dogum Yaptim bebegim yanimda simdi bebegi kilo aldirmaya yonelsen bide serklaj yapmiyormu benimde o haftlarda 15mme dustu hunilesme vardi doktorum direk serlaj yapti yapmasam dogurursun dedi 26da suyum patladı benim ikizdi gebeligim eger atirma ihtimalin varsa baska bi doktra danisip serklaj attir canim bekleme
Mery6619 SeymaCmn bi perinatoloji druna gitseniz o sizi daha iyi yönlendirir haftan ilerledikçe serklajin riskleride artıyor eğer yapılacaksa hemen yapılması daha mantıklı. Servikal uzunlugun kac mm söyledi mi
SeymaCmn Melekabdullah Doktor bahsetti ancak cerrahi bir işlem riskleri var dedi her hafta kontrolüm var eğer kısalma devam ederse yapacakmış. Yanında olmasına o kadar sevindim ki. Kaç kilo doğdu bebeğin?
Melekabdullah SeymaCmn aslinda beklenmemesi gerek kurtarici birsey bazilari bekletiyor benim biri 1095 biri 1125
1mucize47 Benim ilk gebeliğimde 23 te kanmam başladı rahim ağzı kısalması hunilişme başlangıcı dendi iki hafta ilaçlarla durdurdular 25 te suyum geldi doğurdum oğlum suan 29 aylık ikinciye hamileyim Serklaj oldum inşallah onda bir sıkıntı olmaz sonları görürüm
Emos42 1mucize47 rabbim evlatlarınıza uzun sağlıklı ömürler versin ne kadar süre kuvezde kaldı acaba bir kaç Gr doğdu
1mucize47 Emos42 700 gram doğdu 4 ay küvezde kaldı sağolasın canım Allah hepimizin evlatlarına bağışlasın inşallah
Melekabdullah Emos42 iki ay kaldi canim Benim ikizidi biri vefat etti elhamdulillah digerinde bi sorun yasamadan cikti kuvezden