gzm_42 iremsevinc evet ya çok kötü bir şey oturup kalkamıyorum resmen kocaman oldu ya geçmezse ztn mecbur gidecem Allah korusun enfeksiyon çoğalmasın hamile olunca daha çok korkuyorum bide
iremsevinc gzm_42 ihmal etme inan doktor müdahale ettiği an oh dünya varmiş boşuna çekmişim diceksin kadın doğum acılı varsa olduğun yerde onlar da yapıyor ben kadın doğum aciline gitmiştim geceydi
gzm_42 iremsevinc ay kuzum ben onu sabah hallettim biraz ya canım çok aciyinca eşimde çalışıyor oğlum var evde bide nasıl olacak derken elime bı iğne aldım yıkadım iğneyi felan sonra biraz üstüne batirmamla birlikte acayip şekilde iltihap aktı içini biraz boşalttım ve biraz rahatladım onunla ben
iremsevinc gzm_42 canm maalesef kötü yapmıssın onun batikon ve gümüş çubukla yıkanması lazım benimde yolda akmıştı ama kanda enfeksiyona sebep oluyor gene doktora göster lütfen
gzm_42 iremsevinc 2 haftada bir kan alıyorlar canım gittiğimde muhakkak söylerim bakarlar 🥰 dayanamadım acıya maalesef ama
2bebisannesi Merhaba hanımlar benm de öyle afedersiniz sol dudak kısmında var hani öyle dıştan ele gelen bisey yok ama çok can yakıyo bayadır var 22 haftalığın bende ne yapacağım bilmiyorum