Ozge246 ygulafer Seyhan başkent Mehmet Murat Işıkalan perinatolog benim doktorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim
asell13 birprensesinannesiiim pek kalmadım kasıktan kasığa kesip berbat bi dikiş attılar ilk doğumumdu tecrübesizdim normal oda da pek kalamadım doğumdan sonra fenalaştım 10 gün yoğun bakımda kaldım çıktıktan sonra 2 -3 gün daha normal oda da kalıp çıkardılar ama öyle ilgi alaka yoktu yani
Emelnurcakit ygulafer Mete sucu var hem Balcalı da hem güzelyalıda muayene ediyor Güzelyalı muayene ücreti ben sorduğumda 1750 tlydi temmuz başı zam gelmiştir şuan ne kadar bilmiyorum. Balcalıda muayene ücreti 730 tl ben riskli gebelikten dolayı takibim için balcalıda Mete beye gidiyorum çok iyi çok ilgili. Balcalıdaki ultrason cihazı da gayet iyi. Sadece ultrason resmî vermiyor (güzelyalıda veriyor mu bilmiyorum) Muayene olurken ekrandan video foto çekebiliyorsunuz.
asell13 birprensesinannesiiim aynen canım. 2,5 ay önce 4. Sezeryanımı oldum ama detaylıya hakan kalaycıya gitmiştim hakan hocayla devam ettik süper bi dr doğumumda aşırı rahat geçti 1 haftaya toparladım
Feride_01 ygulafer algometteki doktorları tercih etmeyin özellikle Özgür ü altın kozaya gidin Hasan hoca çok ilgili kontrollere devlete git doğumu orda yap
ygulafer Feride_01 o taraf evime uzak kaliyo bn seyhanda oldugum icin bu taraftaki doktorlara bakiyorm
Sevbebek Cnm 2022 de ilk oğlumu doğum yaprım normal doğum çok ilgili ve doğum güzeldi ama biraz zor oldu tek skntı nst de baglı bırakıyorlar acılma yavaş ilerliyor onun dışında o da tek kişilik ve o oda da doğum yapıyosun güzel yanı Gülçin yıldırım di doktor
_Mother_ asell13 doğumu medline demi yoksa Acıbadem’de mi yaptınız hastane ortamı nasıldı toplam ne kadar ücret ödediniz benim doktorum da Hakan bey
birprensesinannesiiim Sevbebek ayyy cok teşekkür ederim doğumuma günler kala cok iyi geldi bu yorum Yüreğir devletten suan icin memnunum ama doğum konusunda tereddüt ediyordum.biraz bahseder misiniz rica etsem odada kac kisisniz doğum yaptığıniz yerde tek miydiniz odaya kac doktor girdi vs.
Sevbebek birprensesinannesiiim cnm oda da birtek sen ve yanndaki refakatçi kalıyor ve ilgi güzeldi yani doğum anına kadar yanda annen ablan kim kalacaksa doğum olduktan sonra zaten Cagryolar yardımcı olmakarı için güzel yani tavsiye ederim
Sevbebek birprensesinannesiiim dikiş konusunda da bn kendim istedim artık dayanamıyorum deyınce kesi oldu öyle likle
Aytug0101 Bende Yüreğir devlete gidiyorum özgür beye oda dogumumda izne ayriliyormus hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ..
birprensesinannesiiim Sevbebek cok teşekkür ederim ♥️ peki doğum anında ailemden birini bırakmıyorlar dimi