Mercem Hanımlar ben 25+4 günlük hamileyim ikinci hamileliğim ilkinde de böyle oldu göbek deliğim dışarda fakat tanıdıklarım bu durumun fıtıktan dolayı olabileceğini söyledi böyle bir durum yaşayan oldu mu
SrpYlmz Mercem yok canım ya genelde erkek bebeğe hamilelerde dışarı çıkar kızda içeri de giren var benim ablam erkeğe hamileydi tamamen dışardaydı fıtık fln da yoktu benimde kızım olcak 35+4 üm üst kısmı hafif dışarda altı içerde
dhbetul Mercem benim bebiş tam göbek deliğimin oraya yerleşti 40 hafta boyunca göbek deliğim hep dışarı fırlamıştı doğumdan sonra geçti gitti bebeğim kız bu arada 😂😂
Sevcan62 Mercem benim de dışarıda göbek fıtığım falan yok cinsiyette kız cinsiyetle bir ilgisi yok tamamen fizyolojik 😂
kuzeymom__ SrpYlmz doğru benimde komple dışarda dümdüz oldu bebeğim erkek arkadaşımın içine çökmüş onunda kız 😅
Mercem SrpYlmz benimde ilk bebeğim oglandı onda da böyleydi diye hatırlıyorum ama sanki bu kadar değildi bu ikinci kız benimde
SrpYlmz kuzeymom__ valla kimi görsem kız annesi özellikle hep içerde erkek dışarda bem alarak olduğunu düşünüyorum 🤗
gayesblog Ben genelin dışındayım sanırım cinsiyet ile alakası olduğunu düşünmüyorum göbek deliğim içeride :)
Mercem dhbetul evet bu benim ikinci hamileliliğim oğlumda da aynıydı doğum yapınca gitti şimdide fıtık fln diyince endişelendim
Seda9507 Mercem aynı şey bende de var. Hatta ağırıyor dokununca. Doktorlar birşey söylemedi ama bende bugün internetten bakınca fıtık yazıyordu. Bir sonra ki kontrolüm de doktoruma diyecegim.
3prenses1prens Mercem fıtık canım o göbek fıtığı eğer doğumun sezeryan olursa doktorumla konuş fıtık ameliyatı da aynı zamanda yapılabiliyor ikisi de aradan çıkar hem bebek kız ya da erkek olunca göbek deliği çıkmaz
kuzeymom__ 3prenses1prens kesin fıtık bu diyemeyiz. Benim göbek deliğim baya baya dışarı çıktı berbat görünüyordu doktoruma söyledim bir sorun görmedi çok şükür
3prenses1prens Mercem hayır canım zor değil en azından benim zor geçmedi zaten uyuşuk olduğu için bir şey hissetmiyorsun rahat ol