esolinaaaaa Kızlar kasılmalarım var sancısız sadece karnım sertleşiyor 2 gece hastanede yattım nst de sancı gözüküyor diye nidicard verdi kullanıyorum ama kasılmalar devam ediyor hala yani bazen saatte 3 bazen 1 bazen hiç anlamadım gitti nedir bu ya?
Kubrakar272727 esolinaaaaa şuan benimde kasılma gibi ağrım var yarın sabah gidicem doktora umarım sagsalim zamanında gelsinler
Deepbluee2 esolinaaaaa Bende aynı şekildeyim 28 hafta nidicard içiyorum ama benimkileri hafifletti çok yorgundum dinlenince geçti
Dilaradenizz0 esolinaaaaa aynen 36-37 haftalarda bende öyleydim en son gün almaya gittiğimde ntsde çok fazla sancim çıkmıştı ama ben sadece kasılma hissediyordum o gün doğum oldu doktor hemen doğuma almıştı beni
Sevcan62 esolinaaaaa kasılmaların olması normal o haftalardan itibaren 36 dayım benimde 32 den beri sıklaştı
irem88 esolinaaaaa aslında normal yani doğuma hazırlıyor kendini benimde oluyor 27 haftalığız kasılma oluyor artık
esolinaaaaa Sevcan62 ağrısız olduğu sürece normal mi acaba i? Rahim ağızlı kısalığı yapıyormuş bu kasılmalar
esolinaaaaa Sevcan62 yanii karşılamalar sık olursa doğuma yol açabilir falan dedi rahim ağzı yumuşayabilirmiş
Sevcan62 esolinaaaaa benim bir bilgim yok o konuda doktorum kasılmalarım için normal dedi bu zamanlarda oluyor dedi
esolinaaaaa Dilaradenizz0 aman Allahım en korktuğum şey 🙄 ama sizin düzenli miydi bu kasılmalar hani 10 dk da bir 5 dk da bir?
LinamAsyam Sevcan62 banada oluyor ama ben hiç üzerine düşmüyorum yaa biraz ayakta kalınca hemen alt karında sancı oluyor. Bebik istiyor ki hep yatalım 😂
LinamAsyam Sevcan62 dün gece çok zorladı beni hep baskı yaptı aşagıya zıplıyor mu anlamadım. Az kalsın doktora gidiyordum. Normal galiba bu durumlar
esolinaaaaa Dilaradenizz0 anladım canım benim cok şükür düzenli çıkmadı ama işte insan korkuyor yine de