Melekannedi minismom 17 aralıkta hamile olduğunu öğrendim 21 aralıkta kanamamla kimyasal gebelik olduğunu öğrendim kanamam 15 gün vs sürdü bir iki ay düzensizlik oluştu marta gebe olduğumu öğrendim..
minismom Melekannedi anladım bende gecen ay kimyasal atlattım benimde 15 gun surdu kanamam bu ay 12 gun gecikti adetim
fairytale_ Gebelik olmuş senin canım hayırlı olsun. Benimde oyle olmustu dusukten hemen sonraki ay tekrar gebe kalmistim. Kimisinin belirtisi hic olmuyor hamilelikte benim 7. Haftamdan sonra basladi belirtilerim
minkmom_25 noble1 benim de kanamam oldu beta düşerken 30 a düştü kanamadan sonra tekrar yükseldi takipte doktorlar 😟
Melekannedi minismom biraz daha bekle kafanı rahatlat düşünme ne kadar düşünürsen o kadar geçikiyor bu süreçte emin olabilirsin 🌸
noble1 Ayselcnt normal seyre göre iki gün sonra regl olmam lazım benimde, doktor da rahim duvarına göre regl olcaksın gibi bi iki güne dedi sıcak duş al dedi bakalım
minismom Melekannedi evet galiba oyle carsamba gunu esimin memleketine gidicem stn orda biraz kafa dagıtırım heralde
minkmom_25 noble1 hayır kürtaj oldum yükselince kürtajdan 2 gün sonra yine yükseldi sonra 72 den 66 ya düştü. Değerler çok düşük iğne yapmıyorlar o yüzden. Kadın doğum uzmanı emin olamayıp doçente gönderdi. Vajinal ultrasonla da bakıldı hiç bir şey görünmüyormuş anlamadım
noble1 minkmom_25 benimde çok zor düştü canım geçen ptesi 20.gün daha 82 idi doktorum bugün muayenede baktı temiz ama beta sıfırlanmazsa eğer kürtaj lazım olabilir dedi. kan sonucum 10.01 çıktı. çok şükür iyi bi değer ama regl olup bitince yine kontrol edelim dedi doktorum. yorucu bi şey.
minkmom_25 noble1 evet o kadar yorucu ki benim Şuan 10. Haftam dış gebelik olsa heralde çıkardı ortaya son adet tarihim 22 Mayıs teee