Aysegul-ucbh 1.5 yıldır korunmuyoruz. 1 dış gebeliğim oldu. Şimdi de infertiliteye yönlendirildim. İlk tahlillerim böyle çıktı. Bu süreçten geçenler yada devam edenler siz neler yaşadınız ?
orkidemm_ Aysegul-ucbh merhaba süreciniz de başka neler istendi acaba alttan vs bakıldı mı ilk olarak hangi tedavi olucak söylendi mi ? Ben de başlicam da o bölüm de
Mucizee80 Aysegul-ucbh hormon testleri de önemli ama vitamin eksiklikleri de gebe kalmaya engel olabiliyor takviye kullnmanz lazm anladığım kadaryla
Patito__ Aysegul-ucbh dis gebelik varsa ve hamilelikte olmuyorsa rahim filmi sart cnm kesinlikle ve kesinlikle cektirin
ervaca1507 Aysegul-ucbh canım d vitamini demir değerli pkosla çok bağlantılı ben bunlar icin ayrı ayrı takviye kullanıyorum. Vitamin değerleri hormonal dengesizliğe yatkın insanlarda o kadar etkili oluyor ki. D vitamini 30 un üstünde olmalı sağlıklı insanda ve hormonlarla direk alakalı
Aysegul-ucbh Daha istemedi adetin 21.günü olan testleri ve eşimin testlerini istedi. Birde ultrason için gün verdi 10 eylüle şehir hastanesine başladım
Aysegul-ucbh orkidemm_ ilk olarak adetin 21 yapılan testleri aldı. smear testi bu kan tahlilleri ultrason randevusu verdi eşimin sperm testi ve aile hekiminden eşim sma kan testi vercek aonra sürece bakıcaz
Fattma18 orkidemm_ yardımcı olabilmek adına yazıyorum bende istenenleri tamamladım ondan sonra Klomen+ Yumurta Takibi ve yarın aşılama olacağım
Aysegul-ucbh Patito__ süreç listesi verdi bu tahlillerden sonra onuda istiycek galiba listede o da vardı
Aysegul-ucbh ervaca1507 bana da baya düşük geldi bu değerler. Şimdilik istediği tüm sonuçlar eylüle anca çıkıyo bekliycem bakalım. Uzun bir süreçmiş galiba.
Fattma18 Aysegul-ucbh hsg ve sperm testi temizse çok sürmez süreciniz benim hsg de sıkıntı olduğundan 6 ayda tamamladım ama normalde 3 ayda bitiyor tüm işlemler
Aysegul-ucbh Fattma18 2 tane çocuğum olduğu için herha Fattma18 ilk gebeliğiniz mi olcak ? Ben 3. Bebeği istiyorum. Eğer bir sorun bulunmazsa tedavi ücretli olarak devam ediyormuş.
orkidemm_ Fattma18 ayrıca eşim başka yerde sperm testi vereli 6 ay oldu gene tekrardan isterler mi ki
Fattma18 orkidemm_ Kasım’da 3 yıl olacak daha önce hiç bir yerde tedavi görmedim ilk tedavim Bilkentte aşılama ile başladı ama orda prosedür o şekilde çok yormak istemiyorlar o yüzden ilaç sonrası yumurtalar büyüyüp gelistiyse direk aşılama
Fattma18 orkidemm_ genelde başka yeri kabul ediyorlar ama 6 ayda tekrar istenebilir üstelik orda spermlere yıkama işlemi de yapılıyor bence tekrar verin Bilkentte zaten Tüp bebek uzmanı değerlendiriyor
Aysegul-ucbh orkidemm_ 11.yıllık evliyim bu 3.çocuğum olcak Allah kısmet ederse. Hiçti tedavi görmedim daha önce. Benim eşimde ilk kez test vercek. Tüm süreç ilk deneyüm olcak bizde