Nlnmtn Kızlar merhaba 40 hafta olduk hala ne sancı ne belirti var sadece çok sık tuvalete gidiyorum dün gece de adet sancısı gibi bı ağrı olur 3 dk kadar ve devamı olmadi doktorum da bekleyelim dedi ama çok yoruldum artık doğumu başlatmak için bir tavsiyeniz var mi
Rabissannee Nlnmtn aynı şeyler merdiven ilişki sıcak su ne olursa olsun gelmiyo gün verdi doktor ama öncesinde kendiliginden gelsin istiyorum
Alparslanmom__ Nlnmtn activing labor yapın YouTube ta ben başladım 38 haftamdaym ananas hurma ilsiki Squat pilates topu merdiven inip çıkma
aslanbeyy İlişki hariç hepsini denedim. Gelmiyor, bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor bu yaptıklarımız normal doğuma kolaylık oluyor . Çarşamba bizde 40 haftalık oluyoruz
Nlnmtn Rabissannee sorma ben de ne varsa yaptım ama yok gün verdi bana da doktor yarın gitcem ama bu gece sancım var şuan yarım saate bir düştü aralıkları su Nisan bişey yok sadece sancım var siklasirsa gitcem artık inşallah öyle olur
Hiraveannesi-61 Nlnmtn canım bende aynı başlayıp doğurdum 5 gün oldu Banada azar azar başlamıştı saatte birden 10 dakikada bire kadar bekledim hastaneye gidene kadar 8 dkda bir oldu 5 cm ile yatış yaptım üstelik ilk doğum hazırlan sen geliyor bebişinnnnn rabbim kolay ve hızlı nasip etsin inşallah