Aslisko Doğmadığından herhalde duygularım çok yoğun değil heyecanla bekliyorum, hayal ediyorum ama görünce daha mı çok sahiplendiniz sizden parça gibi mi hissettiniz yoksa hamileyken de mi öyleydiniz şuan bende bi sorun mu var
Melismelo Kızıma hamileyken bebiş cok istiyorduk o yüzden daha cok üstüne düşüyoduk ama belirli bir haftaya kadar bendede öyle hisler yokdu, bilmiyorum kac haftalıksın ama bence 25den sonra böyle hergün her saat tekmelemeye başladığında asıl o annelik hissi gücleniyor bence ☺️ ama yinede hicbirşey doğdukdan sonrası gibi değil bence asıl ozaman sahipleniyorsunuz bu bendenmi cıktı vs gibisine 🙈 okadar sancıdan sonra kucağıma verdiklerinde bende yeniden doğmuş gibiydim cok güzel bir hisdi eşi benzeri yok bence Allah tüm isteyenşere nasip etsin☺️ daha bebişim 1 veya 2 günlükdü ve ıkınmaya calışıyordu yatakda yanımda düşün ona bile ağlıcakdım bebişimin canımı acıyor diye jsjs cok tatlı oluyorlar yaaa 🙈
ceren-123 İlk kalp atışını duyduğumda odadaki doktor ,eşim ,sekreter hiç kimse yoktu sanki sadece o ve ben var gibiydik 🥹🥹🥹 Çok güzeldi 13 haftalık hamileyim karnımda hareketlerini hissetmek için sabırsızlanıyorum 🤰🏼🤰🏼👼🏻👼🏻👼🏻
Evhamlikurabiyeanne Ilk kizimda 3 ay öncesinde bir kaybim oldugu icin acikcasi hic bir sey hissetmedim bağlanmamak icin kendimi tuttum sadece cok sükür dedim.Dogdugu ilk an bana gösterdiklerinde ise.heyecandan nabzım yükseldi tansiyonum düstü 4 yasında ama hala o ilk andaki kokusu burnumda sıcacıktı hayatimin en güzel anıydı.Bu hamileligimde bebegimin kalp atisini duydugumda biraz daha sevindim ama yine bir yerlerde hep frenledim kendimi doguma 2 hafta kadar var gördüğüm ilk an nasil olacagım merak ediyorum hamile kalmadan önce sanki ilk kizimdan baska hic bir cocuga karsı o bagı hissedemem sevemem zannediyordum ama daha kucagima almadan kalbim ikiye bölündü bile