MiracAlpinveUmutunAnnesi 11+3 günlük hamileyim ama 11+5 görünüyor ultrasonra hangisini söylemeliyim bilmiyorum. Yorgun geçiyor benim ki kafamı kaldıralım yok bulantı da var
Gizem-1009 yokusbebek 15+3 günlük daha bi hazırlık yapmadım belirttiler devam ediyor kusma yorgunluk geçiyor öyle
Melmer Ya arakadaşlar doktor 3 hafta sonra gel demişti 10+1 de gidicem ya belirtiler bi gitti gibi tövbe est bi sorun olsa Allah korusun belli olur dimi
Feyzamali33 yokusbebek 24+3 oldum herşey iyi gidiyordu fakat 2 gün önce rahim kısalığım başlamış 24 ml ölçüldü progestana başladık çok korkuyorum erken doğumdan suyumun gelmesinden yatıyorum kalkmıyorum inş 30 lu haftaları görürüm 🙏😓
fff9898- yokusbebek 35+4 haftalığım her şeyim hazır benim oğlan aceleci çıktı gelmek istiyor suan bol bol dinleniyorum
Duyguerbasbozkaya yokusbebek Bugun 17 haftaya girdik on beş gün sonra kontrolümuz var on beş gün geçti on beş gün kaldı zaman geçmiyor 🥰
fff9898- yokusbebek 35+4 de reflüm almış başını gidiyor çok kötü bir durumda şurup içmeme rağmen midem bulanıyor benim gibi olanlar var mı ne iyi gelir çok zor Allahım ne olur sağlıkla doğurayım
Lyla_46 19 haftalık ikizler bugün kontrolden geldik dün çok az bir kanama oldu korktuk ama kötü bişi çıkmadı şükür sizlerde de oldu mu bu haftalarda