incilibaby16 @“yokusbebek” 18+3 teyiz , kum döküyormuşum , su içmekten başka bişey yapamıyorum ilaç içmek yok , kramplar ağrılar beni mahvediyor 😢
dika Ayazmom___ doktorumla konuştum sağ ve sola döne bilirsin ama çok az bir şekilde en çok sırt üstü uzanacaksin dedi
minnakpandam2025 yokusbebek 10. Haftadan bildiriyorum yıkılmadım ama ayakta da değilim. Halsizliğimin geçeceği hormonlarımın düzeleceği o evreye kadar nasıl dayanacak bilmiyorum 😂
Ebbruc yokusbebek 15+2 , şu pruluton iğne olmasa sanki daha iyi olacak gibi 🥲 şimdi iğneden geldim bi yerlerim yandı tutuştu ağrıdan 🥲🥲 onun haricinde güzel gidiyor ilk 3 ayda yaşadığım kötü şeyler çok şükür biraz geride kaldı 🥰
mrskorkut 24 haftalık olduk bugün itibariyle 💙🥹 2.bebegim olacak inşallah ama ilk heyecan gibi ne zaman hazırlıklara başlasak bilemedim sizce ne zaman almalı ihtiyaçları anneler ? ♥️♥️
Merve-dmr mrskorkut bence şimdiden başlayın alıncak o kadar çok şey varki bi anda alınca daha zor ve daha masraflı oluyor 🥰
merimiri yokusbebek 33 haftalık olduk bugün 💙 hazırlıklar alım aşaması bitti temizlik düzene devam 🤲🏼
Merve-dmr Son adetime göre 14+5 ama ultrasonda 8 gün önde gittiği için 15+6 yani 4. Ayımıza giriyoruz serklaj olduğum için 2 haftadır yatıyorum ve her yerim yatmaktan ağrıdı🥺 benim hazırlıklar çoğu hazır ilk beneğim için herşeyi almıştım odası beşiği bebek arabası kıyafetleri ama 22 haftada erken doğumla kaybettim şimdi tekrar hamileyim ve yine kızım olucak kalan eksikleri 6. Aydan sonra almayı planlıyorum bu sefer
Mrrrve Merve-dmr Rabbim sağlıkla Kucağınıza almayı nasip etsin🌼 bende 14. Haftadayım. Biz cinsiyeti öğrenemedik. İnşallah 16. Haftada
aysnrgncc @"yokusbebek yokusbebek 39+1 günlüğüz bebeğimiz geleceği yok sanırım. İç bacak ağrısı çekiyoruz bunun dışında. Sıkıntımız yok . Fakat kafam karışık sezeryan mı normal doğum mu arasında kilomuz 3700-3800 arası değişiyor doktorumuz sezeryan alalım diyor ben sezeryan sonrası için çok korkuyorum. Normal doğuma hazırlamıştım. Riske girme iri yapılı olabilir diyor diğer doktorlar normal de yapabilirsin diyor. 20 sezeryan hikayesinin sadece 3-4 ü iyi geçti diyor. 20 normal doğumun ise 3- ya da 4 ü kötü geçti diyor . Kafam aşırı karışık 🥴 çok zormuş anneliğin ilk adımı bile beni bu kadar yordu. Normal doğumda bebeğim ve kendimin yıpran ihtimali üzülüyor biliyorsunuz bazen kilo dan dolayı bebek takılıyor vs yoğun bakımı oluyor. Başıma gelirse çok üzülürüm. Sezeryanın kötü olup bebeğimle sonrasında ilgilenememekte aşırı üzüyor offf bu son günler çok zormuş çok
Umutmirzainci aysnrgncc 20sezeryandan 3-4ü kötü geçiyor ne demek anlamadım.. Dikiş olayı ise o her ameliyatta olur başka ?
Tugcemu yokusbebek biz 32+2 deyiz bebişimizin eşyalarını yıkadık ütüledik. Hastane çantamızı hazırladık. Bir tek evimizin genel temizliği kaldı ona da bu hafta başlayacağız. Ağırlaşınca herşey güçleniyormuş 🤭
Melmer yokusbebek 9+5 teyim ben geçmiyor günler. 3 ayı sağlıkla bi atlatsak günler geçmiyo diye tatile geldim uzun yol yaptım sonra ondan da pişman oldum gelmemelimiydim diye. Dua edelim birbirimize dostlar sağlıkla hayrlısıyla kolaylıkla zamanı doldugunda kucagımıza sağlıkla almayı nasip etsin Allah ♥️♥️♥️
Edan54 Melmer Bende 9+6 dayım. 4.haftada öğrendim 5.haftada keseyi gördük ve 4 gün sonra tatile gittim 8 saatlik bir yoldu. Her 2 saatte bi 10 dakika yürüdüm. Çok ıslak kalmamaya dikkat ettim çok şükür sağlıklıyız. Sizde dikkat ederek tatilin keyfini çıkarabilirsiniz seneye çocukla ilgilenmekten çok keyif yapamayabiliriz 😅
SancarMom Melmer ben o haftalarda şehir şehir gezmiştim doktorunuz onay verdiyse hiç sıkıntı etmeyin 🫶🏻
Lovelovebaby yokusbebek 29 haftalık olduk bugün . Dünden bu yana kasık bölgemde hafif ağrılar oldu halsizim bayaa . Çoğu bitti sayılır hazırlığın
100924 yokusbebek bugün tam 19 haftalık oldukk bir bu kadar daha yolumuz var 😂 çok şükür bi sıkıntımız yok 1 2 haftaya detaylıya gidicem o biraz korkutuyor ama Allah büyüktür bişey çıkmaz izniyle :)
Babymom07 yokusbebek 35+5 yarın kontrolüm var gün almak istiyorum artık heyecan gittikçe artıyor 🥲 her şeyi 32. Haftamda hazırladım tek eksik bebişimiz. Hamileliğim inanılmaz rahat geçti gezdim tozdum ama 30dan sonra inanılmaz bir ağırlaşma geliyor hele şimdi çok daha fazla zorlanıyorum bu kadar olacağını düşünmemiştim açıkçası toplamda 13kg aldım şimdiye kadar 🫠 baldırım sol kalçam ağrıyor ama sürekli değil💕
ssusal yokusbebek 37+4 deyiz her şeyimiz hazır oğlumuzu bekliyoruz ama onda tık yok zorlayan kaşık ağrıları sıcak hava uykusuzluk derken her geçen gün daha da zorlaşıyor bir an evvel doğmasını istiyorum artık