dika yokusbebek 13+5 sırt üstü uzanmaktan sırtım tutuldu artık kanama alanim var 2 hafta uzanmam gerek
crescent___ 8+1 bazı sebeplerden birkaç gündür tek kalıyorum biraz zorluyor psikolojik yönden ama sağlık olarak arada hissettiren bulantılarım hariç idare ediyorum, bir de galiba yetersiz besleniyorum onu nasıl aşağım bilemiyorum 🥲
yokusbebek crescent___ Avokado, kaşar peyniri, muz, ceviz tüketin ozellikle. Bebeğe kilo aldırıyor. İlk zamanlar iyi beslenmek zor zaten insanın canı istemiyor. Mide bulantısı vs. varsa hele de.
crescent___ yokusbebek teşekkür ederim bunları tüketmeye çalışıyorum bazılarını da eklerim, mide bulantısı zorlayıcı gerçekten 🙏🏻
senaall yokusbebek tam 35 olduk bugün yarın kontrolümüz var zaman geçtikçe heyecan artıyor sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏
Bsk_cb yokusbebek 25 haftalık olduk serklajlı gebelik yata yata geçiyor hazırlıklılar bu ay sonu beşik ve oda bitiyor sonra hastane çantasına geçicem yavaş yavaş 37 haftamda da serklaj dikişleri alınacak büyük ihtimalle o zaman gelecek bebeğim 🌸
ozguyos1_ yokusbebek merhaba 32+4üm çok şükür diyelim diş ağrısı çekiyorum maalesef beni çok zorluyor 🥲😔 birden asit reflü başladı kendimi ejderha gibi hissediyorum bir şey içip yerken borum tamamen yanıyor çığlık atasım geliyor 😂 allah herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip eylesin 💓
yokusbebek Turunculu Yaa bir an önce geçer inşallah 🙏🏼 Benim de geç başlayıp uzun sürdü mide bulantıları
Mommytwice2 yokusbebek iyiyiz hamdolsun çabucak geçiyor geçmiyor dediğimiz günler hamilelik de çok güzel bir şey tadını çıkarın..