teachervera ulkutom Günahtan haramdan kaçınmak. Aslında ben nazım hikmet çok severim sevgilisinin adı vera. Bekarken derdim kızım olsa vera olacak ilki aden oldu bu da vera
SrpYlmz ulkutom evet az kaldı canım teşekkür ederim amin inşallah hepimizin evladı sağsalim gelsin 🙏💗
Leyliya ulkutom uygulamaya göre 96 ama ikiz oldukları için 66 🥹 İnci ve Güneş olacak isimleri eğer tekrar değiştirmezsek🙃
ulkutom Leyliya bir taşta iki kuş ne şanslısınız büyüyünce çok güzel oluyor zorluklar bitiyor sağlıkla gelsinler insallah 🤍
Mrs_Demir ulkutom benim 2. Hamileliğim ilk kızımın adı Esmanur şimdide kızım olucağını öğrendik önceden düşünmüştük zaten Hatice Hafsa olucak nasipse 21 haftalığız 133 günümüz var
Hiranurunannesiii ulkutom Kızımın adı Hiranur, 2 ay sonra 5 yaşına girecek. Çok severek koymuştum ismini. 🌸Şimdi 26+3 haftalık hamileyim, erkek bebeğim olcak ama içime sinen bir isim olmadı henüz. Elbet buluruz 3 aya 😀
Minikmucizem21 Benimde uygulamaya göre 192 gün rabbim hepimizi hayırlısıyla sağlıkla kolayca bebeğine kavuştursun inşallah🤲🏻 Nasip olursa oğlan olursa : Miraç Yuşa Eşim miraç ben yuşa çok istiyorum Kız olursada Meyra Rahel 😊 Tabiki değişmezse🥰
ulkutom Minikmucizem21 yaa bu aralar çok duyuyorum rahel anlamı nedir çok hoş geliyor kulağa insallah sağlıkla gelsin sağlıkla kavuşun🤍
Minikmucizem21 ulkutom Amin inşallah cnm benim hepimiz inşllah ewet çok hoş bir isim🥰 İbranice: רחל; Anlam: dişi koyun, Mecazi anlam: Saf ve temiz olan kişi) Hz.Yusuf ve Bünyaminin Annesi