Mrrrve Sabikhadji Benimde ikinci daha cinsiyeti öğrenemedik. Hissetmiyorum daha. Sizin ilk bebek cinsiyeti neydi? Benim ilk erkek☺️
Freefam Sabikhadji biz de bugun 19 olduk 16 dan beri hissediyorum oglum olacak insallah kizimi 18 de hissetmistim ilk oglusu daha erken hissetmeye basladim
Yasmin444 Sabikhadji bebeğin cinsiyetini ne zaman öğrendiniz kaç hastalıkken biz 17 olduk hayla bilmiyuz ayaklarını açmıyor bi kız bi erkek denildi
Sabikhadji Mrrrve sag saliim olsun ılk kızdı 16da hıss etdım bunu daha gec hıss etdım 18ın sonunda bugun daha net hıss edıyorum
Zeryelis Sabikhadji məndədə ilk qız idi. İndi ama 10 həftəlik hamiləyəm. Lakin qızda çox ürək bulantım, halsızlığım çox olurdu. İndi isə heş sanki hamilə deyilmişəm kimi normal keçirirəm. Sizdə necə oldu cinsiyyət fərqinə görə fərqlilik oldu hamiləlikdə?
Sabikhadji Zeryelis ne gozel men pıs kecırtdım ındı ındı ozume gelırem ınanın seherler baş fırlanması yox bulantı yoxxx hayat bele gozel 😀🤣
Zeryelis Sabikhadji eynən ilkdə deyirdim mən necə hamilə qalaram təzdən o şeyləri artıq yanında 1 uşaqla yaşamaq çox çətin olar deyə düşünürdüm. Allah üzümə baxdıki rahat keçirirəm çünki qızım hiperaktiv uşaqdı
Sabikhadji Zeryelis he cetindi uwagl mendede yaxshiki bagca var. ona gora rahat oldum cetin idi bir ara xestelendi mende halsiz falan bagcaya getmedi bir hefte o qeder cetin olduku halbuki 3yawi var