Benimde 3. Gebeliğin 1.5 yaşında suan 2. Ve 28 haftalık hamileyim 2 erkekten sonra kız olcak Rabbım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun ilk duyduğumda o kadar isyan ettim ki neler düşündüm doktora direk aldircqm dedim doğurmak istemiyorum 1 hafta depresyona girdim eşimde istemiyordu 3. Bir çocuk ve o kadar çok rahatsızlıklar yaşadım ki panik atak şeker birsuru rahatsızlıklar çıktı bunun üstüne gebe kalmak yıktı beni nasıl yaparım diye düşündüm hep onunda etkisiyle tabi ilaç felan kullanıp düşürmeyi düşünmüştüm sonra kendime gelince napiyorum ya dedim Allahin verdiği can ya daha kötüsü olursa diye böyle bir hatadan döndüm 18 20 haftalikken cinsiyet öğrendik Rabbimin mucizesi ben o kadar kötü şeyler düşünürken resmen utandım içimde hala bir acı nasıl böyle şeyler dusunmusum diye kendime çok kızıyorum. İnanın çevrem ne der ne demez umurumda değildi evet 3. Cocuk düşünürdüm herkes ister farklı bi meyve tadayim ama bu kadar erken ve hastalıklarının içerisinde düşünmüyordum Rabbım en güzelini nasip etti ve ben kız çocukları için deli olurum dedim Rabbım sen hayırlısını nasip et kız erkek farketmiyor hayırlı evlat olsunlar benim icin önemli olan budur yani kafanıza takip kendinizi de bebeği de strese sokmayın hersey geciyor bebeginizlw bir bağ kuruyorsunuz herseyin hayırlısını dileyin gönlünüzden Rabbım en güzelini nasip eder siz merak etmeyin.