Esrakanoz Gg5348 yani 3şoku yıkımı sanırım birazda benimki allah sizlere sağlıklı güzel ömürler versin 🌸
Melodimm Esrakanoz Niye hüzün çöksün ki kızı verene kurban olayım.Erkek erkek diye bazı kişiler kafayı yedi iyice (sözüm kızı değil erkeği daha çok evlat gören kişilere).
Esrakanoz Melodimm ah ah hemde nasıl bana bunu diyen kaynanam kızlarının lafı ile adım atar ama oğlum oğlum der yalandan
Alpmom__ Esrakanoz biz 3 kız kardeşiz . 3. Kız kardeşim istenmeden olmuş kaza ile . Annem aldırmak istemiş hatta çok ağlamış . Babamda kız olduğu için pek yanaşmamış herhalde . Sonra günah diye vazgeçmişler . Şimdi en küçüğümüzün yaşı 23 . Ve hâlâ gözümüzde küçük 🥹 Annemler falan aşırı düşkünler ona . Babamda iyi ki 3 kızım var siz beni hiç pişman etmediniz der . Olan olmuş artık . Bu geçici bir süreç . Unutmayın ki bebeğinizin hiçbir suçu yok …
ozlem_2727 Esrakanoz yaparlar valla bizde de var hamileliğini gizleyen ben asla tutamam ya şaşırıyorum saklayabilene 🤣🤣🤣tabi bizde kızı saklayanda oldu o ayrı laflara bakmayın siz yengeme de derler hala 1 şansın daha var oğlun olur belki dene sen yine de efendime söyliyim 4ü de kız mı olsun sağlıklı olsun sanane kardeşim kaç tanesi kızsa sanki sen büyütüyon
Bsk_cb Esrakanoz kız olmasından dolayı mı çevreden dolayı mı üzüldünüz bende anlamadım bebeğimin hayata tutunması için onu dikişle hayata tutturduk zamanında gelsin diye hala diken üstündeyim bence şükür edin ne güzel bi şey iki tane evladınız var bir tane daha olsa kız erkek ne fark eder çevre kim mesela kim oluyor onlar çocuğunun ekmeğini suyunu mu veriyor lütfen bu kadar basit düşünmeyin ağızlarının payını verin kendinizi üzmeyin
Esrakanoz Bsk_cb rabbim endişelerini alıp sağlık nasip etsin 3. hazır olmamam konu üstüne oğlan için doğuruyor kaza diyor diyenler sizde inşallah 3leri görün sağlıkla 🌸
aysee1234 Herkes kendinde olmayani ister,benimde 4.gebeligim ve 4.oglum olacak ins. bende cok isterdim saglikli bir kizim olsun onuda tadayim.. ama nasip degilmis.saglikli olsunlarda inan gerisi anlik üzüntü gelip geciyor
fasulye_35 Esrakanoz ya ne üzülüyorsun boşver benimde bir kızım var tırnağını on tane erkeğe değişmem ikinciye hamileyim cinsiyeti daha belli değil ekşi yiyorum diye ayyy buda kız olucak diyenler başladı bile nasipte ne varsa o olur kızda olsa erkekde olsa başım üstüne öyle diyenlere de lafı çak geç valla ben hiç acımıyorum erkek kız ayrımı mı kaldı allah aşkına cahiliyetten başka birşey değil diyip susuyorum ve buna kaynanam da dahil erkek delisidir öyle böyle değil 3 kızın var ne güzel elleri ayakları sağlam şükret hiç kafana da takma
Esrakanoz fasulye_35 haklısın ama benim eltim görümcelerimin hepsinin erkek ve şansa eşim öz olarak tek erkek sürekli erkeği bulana kadar devam ben hamileliğe zaten hazır değilken ay bide budamı kız laflarına ayrıca hazır değilim
Melodimm Esrakanoz Boş ver benim annemide aynı böyle mahv etdiler.Bizde 3 kız kardeşiz sürekli sen oğlan doğuramadın diye diye başına vurdular.Annem oğlunu doğumda kayıb etdi birde.Hala ordan vuruyor bazıları.Allahim onların cezasını versin.
Eluskonunannesi Esrakanoz önemli olan hayırlı evlat olması üzmeyin kendinizi. Benim ilki kız ikinciyide kız istiyordum ama erkek olacak. Başta üzüldüm çünkü kızıma bir kızkardeş istiyordum. Rabbim bize boşuna vermiyor bu melekleri biz yeter ki onların kıymetini bilelim 😊
Esrakanoz Eluskonunannesi sağlıkla doğsun kızı aratmayacak kadar güzel kardeş bağları olsun bence iki duyguyuda tatmanız çöm güzel bizim cinsiyet henüz belli değil hissim kız sadce
Esrakanoz Melodimm içten amin annenizi anlayamazsınız inan onun kırıcılığı bi ayıp yada oğlu olanın bi egosu onu nasıl incitmiştir umarım 10erkeüe bedel kızları vardır