busecnyt0108 benim ilk gebeliğim boş gebelikdi. İkinci normal doğum ile kucağıma aldım çok şükür kızımı. Üçüncü kalbi durdu 8 haftalıkken. Şimdi dördüncüye hamileyim bir tane kızım var 15 haftalık olduk. Bugüne kadar 4 5 defa kontrole falan gittim işte bebeği kesede gordukden sonra. Her gitttigimde doktorun ağzından kötü birşey çıkacak gibi hissediyorum çok korkuyorum evdede hareket edemiyorum yalnis birşey olacak diye kendimi çok kasıyorum bu konuda. Korkularimin nedeni 2 gebeliğim kürtajla sonuclandi. Bir kızım bar cok şükür karnımdaki de kötü sonuçlanacak diye okadar çok korkuyorum ki kaplumbağa gibi hareket ediyorum evin içinde korkudan biesey olmaSin diye .ve bu hamileligimi ogrendigimde sigara içiyordum 8e kadsr içtim sonra ki haftalar mide bulantım başladı tiksindim hala da içmedim kokusu bile mahvediyor beni. Yani elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Eşim bukadar çok düşünme korkma birşey falan olur Allah korusun kendine gelemezsin çok yıpratıyor Sun kendini kizimizdaki gibi davran ilk kürtajıni unutmuştun benden ağır işler yapıyordun bunuda umursama bukadar kafaya takma sadece dikkatli ol neyapilir ne yapilmaz hamilelikte biliyoraun dikkat et yeter diyor. O ne zaman beni motive etse ben ağlıyorum kendime kızıyorum sanki kötüyü çağırıyorum gibi hissediyorum. Bunları yazarken bile ağladım şuan 😔😔