Betusyl Arkadaşlar bebeğim ,7 günlükten bu yana uykusu azaldı uyumuyor sürekli meme istiyor emiyor aslında ne yapmalıyım
Zelihapekr Betusyl gaz problemi yoksa aç olabilir kuzu 😔 azıcık mama takviyesi yapabilirsin. Sütünü artırmak için bol su içip uyumalısın. Düzenli beslen.
Aylaa123 Betusyl memeyi belki ağız alışkanlığına getirmişyir ağzı boş kalsın istemiyor olabilir emmesi iyi bişey ama emzik verebilirsiniz bide uyutmak için kundaklama yapın gerçi havada çok sıcak oda bunaltır
amayinedeiyiilerledim Betusyl farklı uyutma şekilleri deneyin. Çingene beşiği (hamak) tarzı bedenini saran beşiklerde rahat uyuyorlar.
Betusyl Zelihapekr sütüm yeterli bence mamayı artık kabullenmiyor 4-5 gün vermiştim mama takviyesi ve bebek emdikten sonra biraz bekleyince tshirtum ıslanıyor süt geldiği için gazida çıkıyor anlamadım neyi var lohusalık zor 😔
Aylaa123 Betusyl ağlıyormu gazı olabilir yada karnı tam doymuyor da olabilir gögüsünüze yatırıp uyutmayk deneyin belki temas istiyordur
Betusyl amayinedeiyiilerledim aslında uyumak isteyince güzel uyuyor park beşikte anlamıyorum derdini yavrumun 😔
amayinedeiyiilerledim Betusyl sizinle yakın temas etmek istiyor hala anne karnında gibi🥹 bebeğim 52 günlük ve ilk doğduğundan çok farklı, bol bol kucaklayın