hayalim35 Selam kızlar 2 gün snra kızım 3 aylık olacak ve sütümün yetmediğini farkettim daha doğrusu sütüm olmuyor çok az önerebileceğiniz bişi var mı ben yedim sütüm çoğaldı diyebileceğiniz bişi var mı sütün olmaması çok yıpratıcı😭
Fatma_ecem4 hayalim35 kimyon çayı için ben şekersiz ve soğuk içtim bı fayda etmedi ama sıcak ve şekerli içince hemen süt arttı ve bebeğinde gazına fayda ediyor kabizdi bebegim akşam içtim sabah sokturmustu kesinlikle deneyin
BabyAta hayalim35 tahin helvası, Hurma Bulgur pilavı Hipp anne çayı Kırmızı et Bunlar bende arttırdı. Veeee en önemlisi günde 3 litre su ve uyku. Uykusuz kalmayın bebek uyuyunca direk uyuyun dinlenin. Yorgunluk ve stres sütü çok etkiliyor
hayalim35 aslan1905_ yaa saol canım gerçekten çok zor kızımı yatırdım yemek yedim 2-3 saat snra emziriyim dedim ikisini verdim doymadı bi kaç kez çekiyor bitiyor
hayalim35 BabyAta su çok içiyorum ama uyuyorum diyemem saat 3 tü uyudum 4 ü çeyrek geçe kızım uyandı 6.20 olmuş hala onunla uğraşıyorum 2 çocuğum daha var çok yorucu geçiyor
hayalim35 gozdeee41 çok teşekkür ederim 💜 karpuz ve suyu çok tüketiyorum ama uykum çok düzensiz hatta yok denecek kadar az bundan snra ona da dikkat edecem