Kızlar selam. 33+2 deyim. Dün rahatsızlık yaşadım, sırt ve ön kaburga altında sancım oldu biraz da tansiyonum çıktığı için acile gittik. Önce karından ultrasonla baktılar, ölçümlerinde 30-31. haftalık değerler gördüm, hangi değeri kaç tam olarak bilmiyorum acilden başvurduğum için ekranın fotoğrafını da çekemedim yazılı bi kağıt falan da vermediler malesef. Kilosu da 1900 küsür gram çıktı. Ultrasonu yapan arkadaş tecrübesiz çıktı ki vajinal ultrasona geçtiğimizde hem canımı çok yaktı hem de yanına diğer ebeyi çağırıp şunu nasıl yapıyorduk, burayı mı ölçeceğim falan diye sorular sordu. Öyle olunca da açıkçası sıkıntı yok demelerine rağmen içime kurt düştü. Yarın kadın doğumda randevum var ama içim içimi yiyor. Bilgisi olan var mı normal sayılır mı bu değerler?
Bi de nst ye bağladılar çocuğun kalp atışları 128-144 arası, sancılarım da 17-24 arasında oynadı ama öyle ahım şahım hissettiğim sancı kasılma falan olmadı, her zamanki gibiydi yani. Şimdiden teşekkür ederim, hepimize de sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden ♥️