beyzaayiildiiz0606 Cosimaniehaus 36 veya 38 çatı muayene si yapıyorlar ona göre sezeryan veya normal doğum tarihi veriyolar 36.haftada sezeryan tarihi aldım ben 2 gün sonra kucağımda inşallah 38+4 bu arada şuan
Nurbyk0306 Cosimaniehaus bende burda bekleyim devlet hastanesinde de aynı haftalardami aliyolar acabaa
Belginylmz Cosimaniehaus 38 de tarih almıştık 39 da aldı.bi rahatsizligim yoksa sıkıntım yoksa 39 da almak daha iyi dedi 39 da aldi
Bussuk Galiba 38de yapıyolar sezaryanı. Benim likinde öleydi 38 diye ayarlamıştı 37+5de kontrole çagırdı bebeğin kalbi yavaşlıyo diye acil sezaryana almışlardı
Cosimaniehaus beyzaayiildiiz0606 ben direkt sezaryen olmayı düşünüyorum gibi doğum yapmayı düşündüğüm yer 150 km falan var. Eşim de çok uzakta ona göre gelecek. Sezaryene kayıyor gibi fikrim yarın doğumu düşündüğüm doktora muayeneye gideceğim ilk defa bakalım ne diyecek. Siz de sağlıkla alın kucagınıza bebeğinizi 🙏🏻
Yzgl Şuan 38+5 ve perşembe gününe sezeryan tarihi aldık 39+3 olucaz doktorum sezeryan yapmak istemiyor ben zorluyorum tüpleri bağlatmak için tabi korka korka 😀😀gidicem sanırım
00-merve05 Benide yarın gün vermek için çağırdılar 38+4 üm şu anda ilk doğumum sezeryan dediler ama çok tedirginim