Patito__ Nehirrrnill aynen bilemiyoruz ama zamanda kaybetmemek lazjm iki yil olmadiysa yasiniz gencse bir yil dha ilac vs bekleyin duzelme yoksa tupbebek en dogru yol. Rahim filmide ckilmesi en mantiklisi
Nehirrrnill Patito__ onuda çektirdim şükür hiçbi sorun yok bende. Burda okuduğum kadarıyla eşimin ileri hareketlsi epey önemliymiş. Olmama sevebi o. Yarın test yaptırcak umarım artmıştır
Sariilayda16 Nehirrrnill en önemlisi düşünmemek gerçekten insanın elinde değil biliyorum sürekli olacakmı oldumu düşünmeden duramıyoruz. Özellikle eşinizle ilişki esnasında çocuk için değil zevk almak için birlikte olun. O bile o kadar çok etkiliyor ki. Akışına bırakmak gerekiyor. Bir boş gebelikten sonra bir sene boyunca korunmasız ilişki yaşadık ama sureklı çocuk çocuk çocuk oldumu olacakmı sürekli böyleydik. Sonrasında değerlerimi kontrol ettirmek için doktora gittiğimde herşeyim normal çıktı doktorumda eşinle zevk almak için birlikte olun çocuk için değil demişti gerçektende bu şekilde yol izledik akışına bıraktık ikinci ay adet görmedim. Şimdi 37 haftalık hamileyim. Rabbim inşallah tez zamanda isteyen herkese sağlıkla sıhhatle huzurla mutlulukla nasip etsin
Nehirrrnill Sariilayda16 ay amin bana da nasip olsun nolur dua edin hamilesinizde🙏🏼 kız cidden zevkte alıyorum ya 😬 ama bazen kendimi çok fazla odakladığomın farkındayım özelşikle o dönem yapalım diyorım bu defa da eşim istemiyor :(
yagmurus Nehirrrnill imkanınız varsa kısa da olsa tatile çıkın kafanızdan silin herşeyi neden hamile kalamıyorum demeyin kafanızdan her şeyi attığınız zaman bakın da görün hamile kalmışsınız
Nehirrrnill yagmurus bu hafta tatile çıkıcaz o kadar çok gezen bi çiftiz ki. Anlamıyorum ya stresliyim ben normalde ama tek başına sebep değil gibi bu
Selo25 Nehirrrnill öyleyse sayı iyi aslında. Yerinde hareketli vs onları da yazmanız lazım. Benim size tavsiyem tüp bebek merkezinde sperm testi verin ayrıntılı degerlendiriyolar normal klinikte eşimin de yüksek cıkıyordu, yüksek dedigim 70-30 milyon gibi. Tüp bebek merkezinde 8 milyon cıktı. Bu merkezlerin degerlendirmesi daha farklı ve ayrıntılı. İleri hız+ yerinde hız vs %40-50 gibi olmalı. Sizde %2 hesaplansa ileri hız 3.5-4 milyon yapıyor. Belki aşılamayla baslayabilirsiniz sorun spermse hızlıları seciyorlar ayıklıyorlar. Bende olumsuz oldu ama benim eşimin sperm degerleri zaten hep düşük uzun zamandır
Mzzz Selo25 malesef yerinde hareketli sayılmıyor yavaş+ hızlı iler hareket sayılır çünkü yerinde hareketli ilerlemiyor ki yumurtayı dollesin internettende bakabilirsiniz
Nehirrrnill Selo25 ay aşılama konusunda aşırı kararsızım nedense. Hani ona o kadar vereceğime tüp beneğe mi versem diyorum
Mzzz Nehirrrnill %40 olması gerekir canım internetten arastir istersen %6 çok çok az ama 2. Kendiliğinden oldu takviye falan kullanmadi
mrp2023 Nehirrrnill bende pcos var tek taraflı eşimdede sperm sayısı az ve ileri hareket 0 tüp bebek yaptırdık yumurtalarım iyiydi döllendide 3.güne çok güzel geldiler embriyolar ama 5.güne gitmediler spermin etkisi çokmuş bu süreçte malesef şuan tekrar denemek içinde erken diyor doktor bekliyoruz tedavi oluyor eşim
Patito__ Nehirrrnill aynen cnm o cok onemli cok dusuk olunca kalmak cok zor ikac fayda etmezse cok beklemedn tup bebege gecmek en mantiklisi Rabbim insallah saglikla nasip etsin aminn
yagmurus Nehirrrnill emin ol başlı başına sebep o her şeyi unut eşinle vakit geçir birlikte olduğunuz zaman çocuk için düşünme
Mzzz Nehirrrnill Malesrf o değerle aşılama olmuyor canım tam bilgim yok qratirirsan bulursun belli bir ileri hareket gerekir yoksa direk tüp bebek
Patito__ Nehirrrnill gop u tavsiye ediyorlar sgk da gecerliymis erkek sperm hizi 5 in altindaysa, aşılama sarti gerekmeksizin sanirm sgkdan yarrlaniliyor Bence bir arastirin ongorusmesi ucretsiz gidin testlerinizle bir fikir almis olursunuz.
Nehirrrnill Patito__ yarın testi yaptırsın sonuca göre karar verelim o halde belki artmıştır bilemiyorum. En güzeli doğal olması ama olmuyorsa yapacak bişey yok
Nehirrrnill mrp2023 hiç canını sıkma şütfen. Bende sıkıyorum ama sonra toparlıyorum vakti var demek ki diyorum. Daha da güzelleştiğine inanıyorım.
Rumay Nehirrrnill kafaya takmayı bıraktığında gebe kalıyorsun benim gözlemim..gündeminizi değiştirin, tatile gitme imkanınız varsa gidin. Eşinizle olan başınızı güçlendirin, romantik anlar geçirin. Stresten uzak durun ,sigara ve alkol var ise bırakın.
Nehirrrnill Rumay bu hafta tatile gidiyoruz bundan bir ay önce de gitmiştik. Kafa tatilde sıfırlanıyor ama dönünce herşey başa dönüyor 🥹
Patito__ Nehirrrnill bizde ole dedik dedik illa nornal olsun sonuc 9 senemiz gitti…. Simdiki aklm olsa tup bebege yognlasirdim. Hersy nasip tbi o da ayri Bende gidip goruscm bir akil alcm bnce sizde görüşün
mrp2023 Nehirrrnill evet bende aynısıyım geçiyor bi şekilde yapıcak bişey yok ☺️ bekleyip görücez zamanla