Miniklerinannesiyim Mini_baby ben 3 ay önce 10 TL’ye aldım heryerde 10 degilmii erken gebelikte 45 bizim burada
gizemSA Mini_baby bu kadin biraz böyle ya hep denk geliyorum postlarda hep bi insanları aşağılama çabası bi burnu büyüklük taslama 10 tl için ne gidicem dediğine bakmayın en önde koşar bence
Miniklerinannesiyim Mini_baby bizim bi akrabada da Adana’da oda Boyle fiyatını söyleyince şok olmuştum vallahi ben aldıgomda ondu şimdi 15 fln olmuştur cok cok yada 20 bizim secmallarda 5 eczanelerde 10 TLydi 3ay önce 🤣
Yeniyeniden Feride_01 ben saglik ocağına yaptırıyorum sağlık ocağına sadece rapor almak icin kullaniyorum
myangelson Mini_baby diyarbakirdayken hiç verilmedi bana öyle olsa verilirdi diye düşünüyorum çünkü korunmayı biraktigimizi biliyorlardı 2 ayda 1 neredeyse beta baktırıyordum bence her yerde yok bu dediğiniz 😅
Seher_blk Ben geçen hafta kaset testi 15 tl erken gebelik testini de 50 tlye aldım fiyat iyi ucuz geldi bana , geçen sene de 15 tlye almıştım kaset testi çünkü
Sibellgndz Kızlar bugün test yaptım iki kere birinde silik birinde net çıktı anlayamadım rica etsem bakabilir misiniz https://imgyukle.com/i/CrX12y