umycnr94 Kızlar Umay ismi çok hoşuma gdyor ama eşim Mihrimah dyor mihrimahda bna eski bı isiim gbi glyor Umay içime dha çok siniyor sizce ♥️
Dunyam28 umycnr94 öncelikle sizin içinize sinen sizin için anlamı olan hangisiyse o olsun ama fikir soruyorsanız eğer Mihrimah çok demode Umay da bana hep itici gelir nedense
Simasu14 umycnr94 ikiside güzel ama ilk defa bir isim duymustum. TUSEM ismi çok hoşuma gitmişti. Anlamı: Nurlu kişi, aydınlık, özü temiz. Cennette esen ılık rüzgar
__momsss umycnr94 Umay guzel artik kisa modern telaffuzu kolay isimler tercih ediliyor ben modern isim seviyorum şahsen.. ustelik Türkçe bir isim Umay
umycnr94 Hamile odlgmu öğrenir öğrenmez erkek olrsa Uras kız olrsa umay düşündüm ondan dolayı da farklı bı isim arayasina grmedim hiç errafimdada Umay isminde kimse yok 😍
Xxmmyy umycnr94 Umay ismi çok güzel. Türk mitolojisinde kadın tanrıça ismi. Ancak bu aralar çok popüler
Yesimdeniz umycnr94 bugün 3 gün oldu kızımı kucağıma alalı cuma günü sabah 09.31de dünyaya geldi kızım