Tugbadericiii Arkadaşlar çoğu ürünün zararlı olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız ve önerilen şampuanlarda çok pahalı sizin bu konuda Öneriniz nedir çok kararsız kaldım 🤔🤔
Reina Tugbadericiii https://www.instagram.com/p/BndKzM3H-h8/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=m2ss40e1vaip bunlardan birini tercih edebilirsin. Ben mustela nın komple setini alacağm. Yağını kendimde kullandğm için çok güzel bi ürün oldğnu biliyorm. Tamamen doğalmşta zaten
TimuinMeliskdem Tugbadericiii bende mustela set aldım internette ucuza bulabilirsiniz arkadaşın paylaştığı linkte ki ürünlerde iyi ordan da tercih yapbilirsiniz ebebek markası olan baby me ürünleri hem uygun hem güzel tercih edebilirsiniz
Tugbadericiii haticestc işte onların içindeki maddelerde Bebek için zararlı deniliyor bende İnan şaşırdım en iyisi olsun istiyoruz Ama eksık bitmiyor fiyatta bu devirde önemli 🤔
Tugbadericiii Reina evet. Canım takıp edıuorum zaten o yüzden kafam karıştı ya bir kacını araştırdım bunlarda baya pahalı geldı açıkcası 🤭
Tugbadericiii TimuinMeliskdem TimuinMeliskdem aynen canım sağol bende bayb me de kaldım sadece e bebeklerde mi satılıyor acaba
Mrym53 Tugbadericiii instagram da bunların araştırmasını yapan bi sayfa var mühendisinoglu diye orayı incelemenizi tavsiye ederim