Eeelooo Kızlar selam 23 haftalık hamileyim kaç hafta oldu vajinal mantar geçmedi. Ev yoğurdu sürüp geçiren var mı çok öneren oldu. Kremler, sirkeli su fayda vermedi yoğurdu denesem mi?
prensesim1_ Eeelooo gynomax fitil aynı sorunu yaşadım o fitil inanılmaz etkili bu süreçte peçete falan tutma varsa pamuklu bez tut hep
Eeelooo Hulo2105 evet dediklerini kullandım ama yok devam ediyor kaşıntıdan deliricem artık. Şekeri kestim çoğalmasın diye oda yok.
Hulo2105 Eeelooo Allah aallah fitil geçirir aslında başka bişey olmasın hani çok mu enfeksiyon var acaba
Eeelooo Hulo2105 fitil yazmadı travazol, troysd kullandım. Travazol zaten uzun süre kullanılmıyormuş bendede aşırı yanma şişme yaptı anlamadım
Eeelooo prensesim1_ normalde peçete koyardım ama mantar yaşayınca kestim. Sürekli iç çamaşırı değiştiriyorum
prensesim1_ Eeelooo aynısını yapıyordum bende artk kronikleşen bir enfeksiyon var asla geçmiyo ama en azndan azalttı biraz da olsa mantarıda senelerce yaşamayıp gebelikte yaşadım ölümden beter ağlayarak hastaneye gidiyordum birde bende dikiş var serklajlıyım sonra annem pamuklu bezler kesip kesip versi hep onları kullanıyorum akıntı için inanılmaz etkili oldu yine var enfeksiyon ama önceki gibi ağır geçmiyor
Eeelooo prensesim1_ Allah kolaylık versin valla çeken bilir. Bende hiç çekmedim öncesinde hamilelikte yaşıyorum şuan😣
ftmk Eeelooo bende tahlilde bakteri değerim yüksek çıktı ilaç verdi doktor ama bu kenar sağ kısım da şiş ve ağrı oluyor napıcam bilmiyorum
Pamuksekercim Ben kızkende mantar vardı krem verdi geçti ama evlendikten snr fitil kullandim Hayda etti şimdi gene var mantar bende hamileyom önceden doktor bana krem vermisri onu kullandım şimdi kasintim felan yok kasiyinca ben dudak kısım olan yerleri kanatiyordum
Eeelooo Pamuksekercim gerçekten o derece kaşınıyor kaşınınca. Afedersiniz cinsel ilişkiyede giremiyorum ben çok zorlanıyorum bu mantardan dolayı. Zaten girmemek daha iyiymiş ama flora iyice bozuldu sanırsam
Eeelooo ftmk inşallah geçer sirkeli su sürün diyorlar ama bana iyi gelmedi açıkcası daha çok şişti gibi sanki. Kaşıntıyı aldı ama şişikliği artmış gibi geliyor gözüme
Pamuksekercim Eeelooo maalesef ki bu ins normal dogum yaparizda bütün o pislikler gitsin isterim yani