Aylaa123 dogurangaplumba valla bende bıktım tam birşey yazıyorum donup kalıyo klavye çıkmıyo tuşlar basmıyo yazma hevesim uygulamaya girme hevesimde kaçtı
mervemurat16 dogurangaplumba merhabalar,klavye sorun yaşadığınızda ekran görüntüsü alıp atabilir misiniz.
br2023 dogurangaplumba Ayy bende tek var sanıyordum telfndan kaynaklı diye düşündüm değilmiş ekran aç kapa yapıyorum anca düzeliyor klavye çıkmıyor farklı klavye geliyor değişik ya
hayalim35 dogurangaplumba tam bi posta cvp yazacam klavye donuyor ya da ortadan kayboluyor çıkıyorum tekrar giriyorum ara ki postu tekrar bulasın 🤦♀️
HelloooMomy br2023 aaa bende de varr. Uygulama hatası mıymış? Üstelik reklam izliyoruz girişte hata verdiği için gir çık yapiyoruz yine reklam izliyoruz. Bazen usenip girmiyorum
br2023 dogurangaplumba Bende reklam olmuyor fazla ama bazen çıkıyor afedersiniz döl bide yumurta reklamı mi nedir bu anlamadm ses de yok
dogurangaplumba br2023 o benim müptelam oldu o bende eksik olmuyor hemen arkasından prima reklamı çıkıyor 🤣