dogakartal mavi_anne23 batı beklicem kan vermeyi düşünmüyorum ya o 2 günde takip beni çok yoruyor psilojik olarak direk doktora giderim herhalde haftaya
Afranaz dogakartal canımmm senin adına çok sevindimmm 😍😍 hayırlı olsun 🥰 ben regl oldum maleseff elendim bu ay 😒
dogakartal Afranaz çok teşekkür ederim canm bende hala şoktayım ❤️ inşallah bu ay olacak ovülasyon yap at buraya kuzum 🐣
dogakartal Slntnz artımed diye bir testti benimki o test yalancı pozsitif gösteriyormuş araştırdım eski postlara baktık aaaa öyle gerçekten içime kuşku düştü nöbetçi eczanede başka marka erken gebelik ve normal kaset aldım yaptım 1 sat önce çıktı Allah’tann
dogakartal Slntnz inşallah kuzum yaaa çok isiyorum senınde kalmanı ama aynı şeyleri yaşadık pik günü de çstşama günü de oldu sende de bende tuttu inşallah sende de vardırrrerrrr🤰🥳🥳😍😍
Zarifokur dogakartal hayırlı olsun bebeğim zaten hamileysen halinden anlıyorsun . Gazın varsa akıntın var kesin hamilesin
dogakartal Zarifokur belirtim fazla yoktu göğüslerimde çok hafif sızlama var ama adetten önce hep olurdu 😂
mavi_anne23 dogakartal erken gebelik te net çıkmış cnm hayırlı olsun sanki benim miş gibi sevindim vala ❤❤ yarın da benim var bakalım ne çıkıcak 😍
Mrsbsraaa dogakartal benim de 3 testim böyle adetim ilk gün olmadı bugün ikinci gün ama kahverengi akıntım var ve adet sancısı gibi sancım var yorumlarınız nelerdir hanımlar 😔
Slntnz dogakartal canım valla çok mutlu oldum inşallah kanda da çıkar güzel bir düzeyde. Ben senden aldığım gazla yaptım ama negatif çıktı🥺 gerçi daha çok erken bakalım bekleyeceğim biraz daha. İnşallah bende mutlu bir haber veririm.
dogakartal Slntnz kız ben dün yaptım yoktu 😄😄 hiç bi gölge bölge bişey yoktu bak tam ayın 17 de koyu pik oldu 18 de silikleşti benm ovülasyon, ayın 19 unu 1 diyerek saydım bugün 10. Günüm tam bugün çıktı
dogakartal Slntnz çatlama yani silikleşme oldugu günü sayma bir sonraki günü say 10. Gün e denk gelince yap