Emineee91 Merhaba hamilelikte magnesie calcinee kullananan var mı acaba? Dozunu nasıl kullandiniz ? 1 ölçek bana yeterli gelmedi 3 ölçek sabah akşam ile ancak çıkabildim.bilgisi olan soylerse sevinirim
Enfal_06 Emineee91 yarım ölçek kullanıyorum ben gerektiği zaman yani ölçeği fazla doldurmuyorum etki ediyor
Zuleyha_18 Emineee91 bana doktor magnezyum olarak yazdı bunu yaklaşık iki aydır hergün kullanıyorum 😬
ozenmrve36 Emineee91 ben de kullanıyorum küçük tarafı 1 ölçek gece yatmadan içiyorum yumuşak çıkmayı sağlıyor
Emineee91 Enfal_06 Teşekkürler..ben küçük ile olceklendiriyordum ve bı ise yaramıyordu.bisey daha sormak istiyorum düzenli mi kullaniyorsunuz yoksa arada sırada mi
Enfal_06 Emineee91 rica ederim yok düzenli kullanmiyorum doktor gerekli olduğunda kullan demişti arada kullanıyorum gerektiği zaman da kullanabilirsiniz günde 1 defa da kullanabilirsiniz bi zararı yok
ozenmrve36 Emineee91 son 10 gündür her gün kullanıyorum doktorum istersen doğuma kadar kullan dedi bir zararı yokmuş
ozenmrve36 VeraVrea 24.haftaydı sanırım o günden beri 2 hafta oldu kullanıyorum yumuşak çıkım sağlıyor faydasını gördüm
VeraVrea ozenmrve36 Ben de dünden beri ikinci kez içtim fakat hiçbir gelişme olmadı şimdi zeytinyağlı zencefilli limonlu su içiyorum neredeyse üç gün oldu 😕