Busra_karsu merhaba sizin için çok üzüldüm benim de ilk sezaryenim zor geçmişti tekrar hamileyim buda sezeryen olucak yaşadığınız talihsizlik malesef insanda etki olarak kalıyor ama sizi şuan bu postta yazdıklarıniz da sezeryen i az kalmış çoğu gebemizi bana göre hem çok etkiler hemde korkutur hele ki ilk sezeryani olan gebeleri merak edip bakıp korkabilirler benim ikinci sezeryanim olucak ilki devlet hastanesinde doktorumun berbatligi üzerine gördüğüm muammele tranva kaldı ama bunun kaçışı yok hepimiz gebeyiz bu bebek dogucak sonuç olarak illaki zor ama dışarı yansıtmak nekadar doğru bulmuyorum benim ilk sezeryani olan arkadslarim nasıldı diye sorduklarında gectekten iyiydi vs diyorum korkutmaya gerek yok bn başıma gelicekleri biliyorum çünkü bir arkadaşım sezeryan oldu aşırı korktuğu için etrafındakiler kötü anılarını anlata anlata kız ameliyathanede sakinleştirici vurulmasina rağmen tansiyonu düşüp korkuda bayıldı normal odaya aldılar işlem olmadığı için ikinciye tekrar uyusturdular kızı ve kusa kusa sırf korkudan kız aşırı zor bir ameliyat gercirdi şuan 15 gün oldu hala ayağa kalmadı hemen kalkma dikişin açılır şöyle böyle Gercekten postlar sezeryandan korkan gebeler le dolu lütfen bende bu şekilde açık yazmayın emin ki ben bile ikinci olduğu halde ürperdim ilk olanlar daha çok korkmuştur bence dikkat edelim böyle şeylere sizde korkuyosunuz belli dualarım sizinle ama ilk olanlar emin olun daha çok korkuyolar ve hepimiz bu acıyı yasicaz bence birbirimizi rahatlatsak daha iyi olur aklımızda kötü tranvalar kalmaz