20w dan gidiyorum 56 ile hamile kaldım ve şuan 64 kiloyum sizce fala mı??? doğru düzgün yemek yemiyorum bile iştahım desen ehh işte ama durduk yere kilo alıyorum 4ayım daha var sizce ne yapmalıyım yada bu konuda daha dikkatli olup öğünlerinde kim ne yiyor acaba bi yazsın banada yaa 😔
    Eed7 canın normal olan aya 1 kilo almakmış bebişin kilo alıyor demekki yediklerinden göbüşün çıkmıştır herhalde . Tavsiyem şekerini takip ettirmen bende birden çok kilo aldım şekerli şeyler ve meyve çok tüketiyordum şekerim yükseliyormuş meğerse çok dikkat ediyorum şimdi
      Eed7 30haftadayım 9kılo almsm 12-13kılomıle bıtırım gıbıme gelıyor sekerınıze baktrmakda fayda var annede bebekde fazla kılo alımı vs gb drmlr seker skntısı olablr
      Zehramom çıktı top kadar olduk😂 çikolata yada kurabiye falan o tarz şeyleri akşamları çay yanına çok yer oldum sanırım ona baktırıcam buhafta içi şekerden kaynaklı olabilir tabi teşekkürler 😊
        Eed7 inan bende kendimi zor tutuyorum 🤣 kızım sürekli tatlı yemek istiyor helede saat 10 dan sonra
        • Eed7 bunu yanıtladı.
          Eed7 zaten gece yemek yediren gündüz düzenli beslenmemen.ben de aynı haftadayım 57yle hamile kaldım 62 oldum 3 kilosunu ilk 3 ay aldım.senin gibiydim ama çok yiyordum gece acıkıyordum kalkıp yiyordum ama şimdi düzenli besleniyorum.sabah 11 gibi 2 kaşarlı yumurta ya da haşlanmış yumurta yanında peynir yiyorum 2 dilim tam buğday ekmeğiyle. Ogleden sonra muz yiyorum bi tane.ceviz badem falan aksam oluyor.Akşam 6ya kadar tutuyor akşam da yine yemeğin yanında tam buğday ekmeği.sabaha kadar yetiyor.doktorumun dediği bu.beyaz ekmegi çıkar hayatindan aciktiginda da dayanamıyorsun yumurta ye bol bol kiymali kasarli ne bulursan dedi ben de oyle yapıyorum ve şişliğim de gitti 😊
          30 haftaligim 8 kilo aldım kaç kiloyla bitiririm bilmiyorum