Meslina06 27 haftalık hamileyim şükür bir problemim yok internettende arastirdim ama gene de içim bı turlu rahat etmedi tatile geldik denize girmek istiyorum aranızda hamileyken denize giren var mı bişey olmaz dimi tedirgin oluyorum da
elif475475 Meslina06 ben oğlumda aylarca yüzdüm. Deniz serbest havuz yasak. Tabi Marmara denizi olmasın dedi doktorum. Şimdi bana düşük riski yüzünden 2 hafta yasaktı yasağım dün bitti hemen tekrar mini bir tatile geldik ve baya yüzdüm. Denizi seviyorsanız ve riskiniz yoksa bol bol yüzün. Normal doğum için aşırı aşırı iyi geliyor. Oğlumda doktorum beni sporcu sanmıştı halbuki sadece yüzüp yürüyüş yapmıştım 😅
Miskinim Meslina06 ben girdim o haftalarda hiç bi sorun yaşamadık ama enfeksiyon tarzı bir durum vs varsa doktoruna danış istersen
Gokkusagi53 Meslina06 enfeksiyon olabilirsin denize adetli olanı çiş yapanı var pek temiz değil denizler eğer güvenilir yerse gittiğin yer belki Bi ihtimal girersin
Hasibeeee Bende 30 haftalık hamileyim tatilden yeni geldim bol bol yüzdüm valla hem havuzda hem denizde hiçbir sıkıntıda olmadı sadece mayonu sık sık değiştir
Meriel Hemen kurulanıp üstünü değiştirmek şartıyla girebilirsin demişti bana da doktor enfeksiyon kapıp hastalanmamak için.
tubik_ Meslina06 36 haftalıkken yani Salı günü tatile gittim ve sürekli yüzdüm, cuma gecesi döndüm. Dün akşam da doğum yaptım 36+4 de.
Teacherr Meslina06 üçüncü ayım üç aydır yüzüyorum denizde. Faydası çok. Bildiğin kulaç atıp dalıyorum. Havuz kesinlikle yasak