Merhaba hamişler buraya bu postu atmayı çok bekledim sonunda benimde doğumum gerçekleşti . Geçen gün 39 haftalık olmama rağmen bebeğim kanalda değil diye post atmıştım doktorum haftaya en geç çarşambaya kadar dönmezse sezeryana alacaktı . Burdan bazı arkadaşlar elçin demirelin bebeği kanala indirme viodelarını izlememi tavsiye etmişti zaten bende hamileliğimib başından belli sürekli yatan hareketsiz bir insan hiç olmadım yürürler egzersizler neler neler yaptım neyse iki gün boyunca kanala indirme hareketlerini yaptım cumartesi sabahı eşimi işe göndermek için alarm sesine kalktım saat 6 . Birde ne göreyim kanlı bir akıntı gelmiş bende hemen doktoruma attım nişan mı diye evet yazdı ve beni 8 de hastaneye çağırdı kontrol için . Zaten geceden başlayan büyük tuvalete çıkma hissi vardı ve çıkamıyordum karnım taş gibi olmuştu . Gittiğimde direk nst çekildim doktorum geldi muayene etti 1 cm açıklık var bende eve gidip ağrılar sıklaşınca gelmeyi düşündüm ama doktorum nişanın rengi biraz farklı o yüzden burda kal dedi saat 10 a kadar kontrol altına aldı sonra suni sancı verdi her saat başı bakıyordu en son saat 14.30 açılma hala 3 cm ve ilerlemiyor bir karar vermelisin dedi bebeğin kalp atışları düzensizleşti gelen lekelenme durmuyor sürekli geliyor bebek kanalda değil dedi ben zaten suni aldıktan sonra delirdim gerçekten gözünüzü korkutmak istemem ama ben koridorda ağlaya ağlaya gezdim yeter ki açıklığım olsun ben o acıya bile razıydım ama olmadı spinal anestezi aldım sezeryan oldum Allahıma bin şükür beklediğim gibi korkutucu bişey değil bebeğimin çıktığı anı gördüm kokladım ya yaşadığım herşeyi unuttum şimdi hastanedeyiz öğlenden sonra taburcu olacağız ilk kalkışlarda evet zor oluyor sonuçta bir ameliyat geçiriyorsun ama bebeğine baktığın an herşeyi unutuyorsun Rabbim herkese bu duyguyu yaşatsın hepinize çok çok dua ettim ve şunu anladım ki sen istediğin kadar plan yap bebek ne zaman ne şekil isterse o zaman geliyor 🤲🏻 hakkınızı helal edin biraz uzun oldu ilk defa hamilelik yaşayan çok annemiz var detaylıca anlatmak istedim sorularınız varsa müsait olduğum sürece yanıtlarım hayırlı doğumlarınız olsun inşaallah 💙💙💙🧿