Alparslanmom__ Yavrumveben 38 haftalığız bnde de aynı durum var dönsem donemiyorum on saate tuvalate kalkıyorum ha bire🙄
Yavrumveben myavocado myavocado midem de bulaniyor ama içimden bir ses diyorki doğum gece olacak vücudun seni hazirliyor 😅
Letubra Yavrumveben o ses bana 3 haftadır geliyor ama gelmeyen tek şey bebek😄 38+4 hiç bir sancı belirti yok🤦♀️
Eda1254 Yavrumveben bende aynıyım 34+5 ve ne uyku var ne de dinlenebiliyorum artık halsizim sürekli uzanıyorum kalamiyorum çoğu zaman ama genede sanki gün boyu calismisim gibu agrim oluyo
eea 28+2 bebek, sıfır uyku ile yeni günü karşılıyorum 😂 gerçekten artık gidip bir yerde uyumak istiyorum diye çığlık atacağım 😂 Bebek de gece aşırı hareketleniyor, kasık ağrım da var biraz ondan da sanırım uyuyamıyorum 🥺 durum fena yani 🥺
B_simla 32 +0 dayım bazen 2 3 oluyor uyuyamıyorum bazen 4 gibi uyanıp uyuyamıyorum güneş doğuyor mesela şimdiki gibi ancak sabaha karşı uyuyabiliyorum bebeğim hareket ediyor bu ara aşırı yan yatamıyorum
Glstmr Bende 32+2 oldum aynı şekilde uyku falan kalmadı uyusamda 4 saati geçmiyor artık sürekli uyanıyorum kafayı yiyeceğim süreklide birşeyler yemek istiyorum allah yardımcımız olsun son 54 günüm 😢😢😢😢