Nurbozdag08 Hellooo 21. Haftadan selamlar ❤️ 1 haftadır karnımda böyle ara ara tık tık bişiler oluyor 😁😁bebeğimin tekmesi sanırım o belli zaten ama günde 2-3 defa su an normal mı bu? Ne zaman daha sık olmaya başlıyor tecrübelerinizi paylaşır mısınız
BenSenO33 Nurbozdag08 ilk gebeliğiniz ise tamamiyle hareket 30. Haftada anca belli oluyor ikinci üçüncü gebelikte daha net daha erken hissediliyor
yokusbebek Nurbozdag08 Evett, artık hissetmeye başlamışsınız. Benim ilk hamileliğim 19. haftadan itibaren hissetmeye başladım 🌸
Lalemmm12 Nurbozdag08 çok sık olması 28 haftadan itibaren tabi o haftalarda korkma bazen çok hareketli bazense çok hareketsiz oluyorlar hamileliğin tadını çıkar çünkü gerçekten hamileliğimi çok özledim ayağım da uyuyor beyefendi 😅
Babymom07 Nurbozdag08 Ohoo o senin içinde çok fazla dönüyor takla atıyor da sen o kadar hissediyorsun 🥰 kontrole gittiğimde deli gibi hareket ediyordu ama ben hissetmiyordum normali böyle canım hafta ilerledikçe daha güzel hissedeceksin hissettikçe mutlu oluyor insan zaten 😍
yokusbebek BenSenO33 Yanılıyorsunuz bence. Benim de ilk hamileliğim 19. haftada hissetmeye başladım. Ki çevremden duyduklarım da hep 20-22 arası. 30. haftada artık dışarıdan bile belli oluyor abartmayın.
Nurbozdag08 Babymom07 evet ya daha çok hissetmeyi bekliyorum bakalım yarın da ayrıntılınultrason kontrolümüz var görürüm artık bol bol 😁😁🤍
Nurbozdag08 kuzeymom__ bunlar iyi günlerimiz o zaman 😁😁ama çok heyecanlı bakalım 5-6 haftam kalmış benimde
GizemSevilir Nurbozdag08 benimde il gebeliğim ben tık tık die seğirmeleri 15 nci haftada hissetmiştim onun öncesinde sertleşme hissediyordum tek bi noktada baskı oluyodu 5 6 saniye falan 20 nci haftada da eşim bile ilk tekmeyi hissetti elini koyunca kişiye göre değişiyo bence suan 26+6 resmen karnım dalgalanıyor ve dışarıdan da çok net belli oluyor çevrem inanmıyor ilk gebelik daha hissedemezsin diolar ama eşim şahit olduğu için şaşırıyorlar herkesin farklı bence 🤗
Nurbozdag08 GizemSevilir aynen herkesin farklı ya ne güzel bende elimizi koyunca bazen hissediyoruz ama günde 1-2 defa falan yani 😁daha da artsın istiyorum 26. Haftada belki Benmde öyle olur bakalım 🤍sağlıkla al insallah kucağına
kuzeymom__ Nurbozdag08 kesinlikle öylee. Ben diyordum nasıl acıtabilir en fazla ne kadar sert vurabilir yan yattığım zaman bi yükseliyorum resmen vurunca 😂 canım yanıyor çok hafif ama yinede çookk tatlı bayılıyorum onun kıpraşmalarına ☺️