Zmom Ay kızlar bikini bölgem çok ağrıyor açıyor hele yatarken kalkarken dönerken ayaktayken bir şey yok doktor kontrolünde her şey gayet iyi de çıktı söylemeyi de unuttum. Haftam daha 32 bu hep böyle mi gidecek vallahi çok rahatsızım durduğumda yok dönerken yatıp kalkarken nasıl acıyor ya.
Kittennn Zmom aynı şeyi ben de yaşıyorum , vajina ağrısı değil tamamen bikini bölgesi o üçgen bölge ☹️ ben mesela uzun süre uzanıp ayağa kalkıyorum ya hah o zaman öyle bir ağrıyor ki acıyla karışık yani anlam veremiyorum doktoruma sormayı unutuyorum hep
alinsmom_ Zmom aynı haftadayız benim de aynı doktora sordum rahim geriliyor normal dedi ama acısı çok sinir bozucu
Zmom Kittennn benimde çok acıyor ağrıyor değişik bir his bir yerini vurursun sonra bi ağrı oluşur öyle gibi. Rahatsız da ediyor yatakta dönmek istemiyorum vallahi ya
Rabia0331 Genital bölgede varis varsa ağrı yapabilir 2 gebeliğimdede vardı ve çok ağrım oluyordu sanki bi yumruk oturmuş gibi oraya. Bol bol uzanın ayklarınızı yukarıda tutun ve su için