Ptrck SerpilG dene canım ben faydasını gördüm bence de kiloya takılma morelini bozma sağlıklı olsun inşallah sıkıntı yoksa stres yapma
Aryamom- SerpilG benimde öyle 37+1 olduk 2470 gr közüm suyum normal kan akışı normal ama ne yapsam kilo almıyor 30 haftadan beri haftaya Doğum için gün belirlicez sezaryen için benim tercihim bu arada yinede korkuyorum küeze girer diye
SerpilG Aryamom- ayyy valla senin bebeğinin kilosu yine iyi benim bebeğim o kiloya ulaşırmı bilmiyorum 🤷♀️
Basakim SerpilG ben37+2 deyim bebeğim 2500 kg 33.haftada kan akışında yavaşlama olduğunu farketti doktorum.suyuda biraz azalmış.2gün de 1 kont çağırıyor.sürekli doppler ultrasonla bakıyor.herşeyi yiyorum kaşar muz ceviz yoğurt süt maden suyu ama Bebek kilo almıyor.artık kilosuna takılmıyor anne karnında geçirdiği süre daha önemli benim için diyor.pazartesi doğum ne zaman olacak ona karar verecek muhtemelen Çarşamba Perşembe sezeryan olucam.küvezi sordum 40 haftalık doğan bi Bebek ye girebilir dedi.doğmadan bi şey demem yanlış olur dedi.stres yapma Bebek etkileniyor dedi
Melanil SerpilG bende deli gbi yiyorum kahvaltıda kavurma öğlen ya etsuyu çorba ya et muz ceviz antepfistigi elimde yoğurt gece yanibasjmda 1lt sut sabahları yumurta kaşar artık tiksinsemde yiyorum anlamiyorum neden almıyor 32 hafta 1500 1600 arası bacakları 29 haftada karnı 30 da falan öyle de güzel besleniyorum ki . Birde rahim ağzım çok kisalmis heran olabilir dedi doktor yiyorum duruyorum almıyor her hastane çıkışı ağlıyorum ya
DuduMom SerpilG benim de oyle her seyi yiyorum ama bebege pek yaramiyor. Sebebi plasenta kireclenmesiymis. ama normal ultrasonda gorunmuyor, doppler a yonlendirdiler oyle fark ettik 😞
Nk1984 DuduMom DuduMom merhaba,kacıncı hafta ada kireclenme oldu siz de acaba?Doğum yaptınız mı bi de?bende de kireçlenme baslangıcı var da ondan merak ettim☺️
Mervedrn Sadece muz kaşarla ilgisi yokki bu durumun sıkılmayın. Genetik olabilir, damarlarınızda direnç olabilir bunlar kontrol edildi mi? Protein ağırlıklı besleniyor musunuz? Beslenmeniz protein ağırlıklı değikse muz vs bir faydası olması zor.
Bhrbhr Minnos53 benimde 34 hata bitti 1996 çıktı karnı ve başı 3 hafta geride muhtemelen zayıf minyon bebek ama perinatolog görsğn dedi pazartesi gidicem
Gugu SerpilG sabahlari yumurta mutlaqa 2 tane yemeniz lazim. Muzle birlikte sut ve ceviz yedim ve bebeyim 1285den 2 haftada 1995kilo almiş. Bol salata yeşillik yiyin. Avokadoni faydasi çok diyorler amma ben yiyamiyorum. Her gun 7gun davaminde saat 13:00sut ceviz muz yedim. Akşam saat 21:00bir buyuk bardakta taze sikilmiş portakal nar mandarina greyfrut. Içib buyuttum yavrummu. Elma havuç armutda qarişmesi çok faydeli... Bir deneyin derim💕🙏
Deletedmom128 SerpilG Roka , yeşillik , bol protein , haftada iki kere balık, iki kere et yiyin. Bir de balık yağı da kilo aldırıyormuş. Havuç suyu ama kendiniz evde yapmalısınız, doğal meyve suyu. İnşallah kilo alır .
Minnos53 Bhrbhr hayır Canım araştırma hastanesine gittim ücret ödemedim Birde özele gittim ona 90 tl ödedim