Momellaa Yumurtlama dönemimde ki gibi aynı sol yumurtalığım ağrıyor baskı hissediyorum ve karnım şiş beyaz akıntım var yine yumurtluyor olabilirmiyim niye böyle oldu anlamadım
Nurbl Adete 1 hafta kala da beyaz akıntı başlıyor adet belirtileriyle aynı olunca böyle bişey demek zor
Senonif Benimde var o ağrı ya hem de dayanılma ve bel ağrısı da var sanki iğne giriyor belime ve karnım böyle kramp gibi ağrıyor 🥲7 Ağustos bat sanırım 🥺 acaba çatlama mı yoksa yerleşiyor da onun ağrısı mı ki
Momellaa Senonif hiç bilmiyorum ya 1 oğlum var o plansız ve adet bitimi tek ilişkiyle oldu beklemediğim için hiç belirtide aramamıştım şimdi 2.bebiş planlı olunca sudan çıkmış balık gibiyim bugun mesela sümük gibi beyaz akıntımda başladı bat 5 benimde
Senonif Momellaa aaaa senin de benim gibi olmuş ben de o akıntıyı 3 gün önce bekliyordum ama dün geldi 🥲 seninde yumurtlamam bugün oldu demekki benim de bugün oldu ben zaten test yapmıştım pik olduğunu gördüm yani yumurtluyoruz çatlıyoruz😍 takip edicem seni inşallah birlikte alırız güzel haberlerimizi
Momellaa Senonif benim aslında bugun olmadı ben doktor takibinde gittim ultrasonda hep baktı salı oldu çatlamam ama bugunde böyle bir akıntı geldi anlamadım acaba 2 kez mi yumurtladım bilmiyorum