Hilalsny Elifengin uzun süre kullanılacak şeyler alın yatakta vs. Kıyafetlere bence sadece yeni doğan için çok fazla almayın. 3 6 aylık faha çok alın ve kıyafetlere kafadan 3 bin ayırın sonrasını yavaş yavaş alırsınız
beyzaayiildiiz0606 Elifengin 10 15 bin bizde son haftaya bıraktığımız için baya sıkıştık şimdilik puset anne yanı aldık önemli olanları diğer herşeyi tam elektrikli törpüsüne kadar aldık 10 bin ihtiyaçlarına gitti 5bin falan kıyafetlerine vs gitmiştir
Newnesilanne Elifengin alacağınız seçeceğiniz ürünlerin kalitesine bağlı. 3bine de bebek arabası var 80bine de. 1e de beşik var 50bin e de.Ortalama fiyat alacağınız eşyalar beşik araba biberonu emziği vs en az 60-70bandı diyebilirim
Svl2109 Elifengin 22 bin oda 14 bin bebek arabası 7 bin perde halısı 4 bin elektrikli beşik 10 bin kıyafetler rahat 9 bin bezi ıvırı zıvırı 10 bin hediyelikler de 3 bin tutu diğerlerini saymıyorum aklımda olanlar bunlar
Sellmaseellma Elifengin güzel şeyler alırsan sadece giysi deterjanı ıvır zıvır bebek arabası felan bunlar için rahat bi 30 35 bin ayırmalısın oda yapacaksan da instagram da sayfalar dan fiyat alabilirsin bir sürü yer uygun oda seti bulabilirsiniz
Elifengin Cihangir09 basın sağolsun canım, rabbim’evlatlarina uzun olur nasip etsin inşallah, aminnnnn’🤲🏻 cennet kuşlarımız ❤️
Cihangir09 Elifengin Allah razı olsun sizinde basınız sağolsun asla tamamen geçmeyecek ama bu evladınız size merhem olsun sağlıcakla gelsin inşallah 🥰❤️
Sellmaseellma Elifengin ben geçen sene doğum yaptım parça parça aldım ama hesapladım doğuma kadar 100 küsür gitti ve herşeyi e bebekten aldım indirimden felan aldım ona rağmen odasını da yaptım doğumdan sonra da masrafları devam etti yoğun bakımda kalması gerekti 1 hafta oraya bez götürdüm süt olmadı mama aldım verdim sütüm olsun diye çeşit çeşit içecekler aldım doğum sonrasıda 3 4 bin öyle gitmişti ilk haftalarda yani baya masraflı olacak
Elifengin Babymom07 hayırlısıyla gelsin inşallah, bende yavaş yavaş almayı çok isterdim ama korku işte 30a bir ay kaldı o zaman başlarım nasip olursa bende kabaca hesap yaptım listelere göre 35cikiyor bakalım oda yok içinde🥴
Babymom07 Elifengin baya masraflı ya ben bu kadar olacağını hiç düşünmemiştim 🥲 neyse sağlıkla gelsinler de yine de aşırı alma kıyafet bence ebebekte falan güzel indirimler oluyor oldukça alırsın biz öyle çok aldık 50 60₺ elbiseler falan
Elifengin Fatma_ecem4 aminnnn canım, rabbim Hayırlısıyla kucağınıza nasip etsin, Ağustos sonu başlarım Alışverişe artık nasip kısmet korka korka alıcam inşallah kullanmayı da nasip Eder rabbim
Elifengin Babymom07 kiyafet ilk başta çok almayı düşünmüyorum zaten 10 parça 0-3 ay yeter sonra alıcam nasip Olursa
Booksandcats Baştan sona hastane masrafları, odası, bebek arabası, kıyafetleri, ufak tefek ihtiyaçları derken muhtemelen biz bi 160-170 harcamış olucaz hepsine