Aliahlas tosbik2605 Evet okumuşsunuz yazılanları fakat anlamamışsınız herkes burada başından geçen doğum hikayelerini paylaşıyor cesaret veriyor ben ikisinide tatmış bir anne olarak yazdım malesef sizin dediğiniz gibi durduk yere sezeryan yapan çok doktor var bunlardan birinide yaşadım boşa konuşmuyoruz sezeryan bir doğum şeklidir bunda kimsenin şüphesi yok üstte yazdığım gibi doktor çok önemli insanları normal doğum olmaktan artık o kadar korkuttular Kı herkes sezeryana yöneldi normal doğumun risklerini sonrasını anlatmışsınız peki sizin sezeryan riskleri sonrasından haberiniz var mı burada duyar kasmayın ! tosbik2605
tosbik2605 Aliahlas Aliahlas anlamadığım kanısına nasıl vardınız bu kanıya bu kadar kolay varıyor olmanız bile aslında söylediklerinizi ne kadar düşünerek yazdığınızı gösteriyor ki ben cümlelerimi gayet saygılı kurmaya özen gösterdim ☺️ Size hayatınızda kolaylıklar diliyorum, malum saygı çerçevesinde konuşamayacağım kimseyle bir konuyu tartışamayacağım.
Aliahlas Nefise2000 dualarım burada hamile olan tüm hem cinslerime inşallah su gibi acısız ağrısız doğumlarınız olur Rabbım isteyen her kadının kucağını boş bırakmasın 🙏
Duygu_33 Aliahlas Ne güzel rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin☺️ Benimde üçüncü gebeliğim daha önce iki doğumum da sezeryan oldu.uzerinden 9 sene geçti özel çınarlı Hastanesi’ne doç.dr güngör Tuncay Bey’e gitmeye başladım bana direk doğum gününü verdi daha önce iki sezeryan olduğun için ddi
Flale umrumdadegil Yurtdışında risk olmadık sürece sen yalvarsanda yapmıyorlar ben yurtdışında yaşıyorum 2 cocuk doğurdum suan 3. Hamileyim oğlumda yalvardım istemiyorhm artk kesin dayanamıyorum dememe rağmen kesmediler ellerinden geldikleri şekilde doğumu dahada cok kolaylaştırma daha doğal yapma derdindeler şuan 40. Hafta dayım bigün hastaenye gittim 10 gün srüe verildi 10 günse gelmezsse suni ile alacaklar.
Esmeh Flale burda ki doktorlar da bi bahane bulup sezeryana almak için can atıyorlar Kimse kusura bakmasın ama bu bi gerçek ve ben bunu yaşadım özel hastaneye gitmememe rağmen Ve bu daha sonra haberlere çıktı biliyor musunuz Benim olduğum şehirde özellikle
umrumdadegil Flale en güzeli biliyor musun burdakiler de sezaryen yapmak için can atıyor elkerinden geleni yapıyor hiç bişey bulamazlarsa sen korkuyorsun olmaz diyorlar
senanurtn Htchma1 Semra Ozeri takip ediyorum sosyal medyadan, Sislide muayenehanesi var kendisinin sanirim, isterseniz bi bakin
Esmeh Aliahlas Ne güzel ya çok sevindim sizin adınıza 🥰 Bende ssvd yapmak istiyorum, tabi bi kaç yılın geçmesi gerek bunun için 😁 Ama bisey sorucam eğer bilginiz varsa yada buradaki arkadaşların bi bilgisi varsa beni aydınlatırsa çok mutlu olurum🌸 Benim ilk gebeliğimde preeklampsi olduğu için hemen sezeryana alındım, yani bu 2. Gebeliği de etkiliyor mu? Oda mi sezeryan olmak zorunda merak ediyorum ya başına gelen veya bilgisi olan cevaplayabilir mi?
Flale Esmeh Saçmalık ya ne gerek var normal doğum evet cok zor ama en azından doğumdan sonra ayaktasın hemen her işini kendin halledebiliyosun benım 2 cocuğum var ailem türkiede eşimin aileside türkiede yalnızım ilk baslarda sezryqn olayım dedim doğumdan korkuyordum cünkü ama bi düşündüm arkamda hiç kimse yok esimden başka aklım kesmedi na und kesse bile ben istedim doktorlarım istemedi mümkün değil 2 si normal doğum nasıl olacak dedi hayr dediler.
Kelebek90 Maşallah, sağlıkla büyüsün inşallah, bende ne kadar ödediğinizi merak ettim, uçuk rakamlar söz konusu, hangi ildesiniz
Htcegmndnz1 Aliahlas çok geçmiş olsun zoru basarmissin rabbim nasip etmiş ne kadar güzel bu dediğin iki tarafli cesaretle olabilecek birşey en azından senin denemen güzel sonuc vermiş buna çok sevindim 😇 Bende düşündüm iki tane sezeryanim var ve ilki beş kilo olduhu icin oldu zaten ikinci oğlum 3.600 du ama arada 3 yıl var diye direk sezeryan dediler şuan da düşünüyorum yapabilir miyim diye ama bende sendeki cesaret yok sanırım evet iki doğumunda riskleri çok fazla yani ben çok fazla normal doğuma şahit oldum yoğun bakıma giden anne de gördüm bu sebeller beni biraz saniriim ürküttu ama tabiki de en güzeli normal doğum doğanın kanunu gibi bişey 😊 aslında bence bebek seçiyor nasıl geleceğini ben buna inanan biriyim birazda senin bebeğinin kilosu normal ama 3.500 üzeri bebekleerde zor oluyir sanırım bide en büyük sıkıntısı şu ki sanci ve ikinmayla iç dikislerin patlaması çok büyük risk bu riske girmek de bana biraz korkutucu geliyor yinede seni tebrik ederim helal olsun kız 👏👏
Flale umrumdadegil kolaya kacıyorlar ama seninde hayatını mahvediyolar annem erkek kardeşimi sezeryan oldu kardeşim 15 yaşında haylan acları var diyor yani hiç gecmeyen acılar normal doğumunda acıları var ama 1 hafta ya o bile kalmıyor anadan doğmuş gibi oluyosun rabbim herkese kolay geçit nasip etsin hayırlı doğumlarımız olsun🌸💪🏻
Semranisa sedakcar çok zayıf biri ve sancı ile doktora gitmiş doktor idrar yolu enfeksiyonu diye 1 gün önce yollamış geri meğer doğum sancısıymış zaten enfeksiyon sandığı için ağrıyı o kadar çekmiş ki tam açılma ile gitmiş çok kısa sürede doğurmuş ama kat kat dikişlerin patladığını hissettim dedi ve bana sakın ssvd yapma dedi bide 7 aylık bile değildi bebek çok küçüktü erken doğumdu 3 ay küvezde kalıp çıktı
dorukabioluyor Semranisa ay bende zayıfım korktum açıkçası. Deneyelim demiştim doktora.☹️ sezaryenden de korkuyorum. İlla çıkıcak bu çocuk hep dilimde Allah kimseyi bu yolda koymasın sağsalim kavuşalım inşallah🤲🏻
Cansu__1997 Htchma1 2 yıl ama bana ebe dediki 13 ay arayla yapan var destekleyen dr bulman gerek özele gidemedim
Okyanusolmak Aliahlas ne güzel doktorlar var ya. Bı bana denk gelmedi 😭 erkenden kesip biçme derdindeler.. Çok şanslısınız. Çok şükür siz de Bebek de iyiymiş. Tebrik ederim 🥰
Semranisa dorukabioluyor amin canım bende senin gibiyim 11 yıl önce sezeryan oldum şimdi hem sezeryandan hem ssvd dan korkuyorum illaki bi şekilde çıkacak rabbim sağlıkla ve kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin