FatmaGE Kızlar geçen hafta kendi doktorumun randevuları dolu olduğu için cinsiyeti öğrenmek için iyi bildiğim başka bir doktora gittim 16.haftamda ve doktor kesin erkek dedi. Bugünde kendi doktorum çok yüksek ihtimal kız ama sen yinede bi radyoloji bölümüne görün dedi gittim ordaki doktorda %80 kız erkek olsa kesin belli olurdu bu yüzden erkek olmadığından emin olmaya çalışıyorum ama bacak arasında uzanan bi kordon olduğu için haftaya tekrar çağırdılar. Kafam çok karıştı sizlerde böyle bi durum yaşayan varmı? Biri eminim dedi şimdi iki doktor böyle dediği için kaldım öyle🙈(17+0 olduk bugün bu arada ☺️)
tunaanurr Bende aynı durumu yaşadım🤷🏻♀️ 14 haftamda erkek dedi 17 haftadayım kız dedi başka bir doktora gittim
FatmaGE tunaanurr Kesin mi peki şuan senin tatlım? Benim 1 hafta arayla eminim diyince diğeri bugün şok oldum merakla haftayı bekliyorum artık
tunaanurr FatmaGE benim normal gittiğim doktor kız dedi farklı doktora gittim ikilemde kalıp oda kız dedi bilmiyorum ya çelişkide kalmak çok zor🤷🏻♀️