Meryoss eylemm09 hayır ağrım çok olmadı antibiyotik ağrı kesici falan yapiyolar zaten ilk yuruyuste kalkarken oldu biraz şimdi 3. Günüm iyiyim şükür kendim kalkıp oturup gezebiliyorum
hepoyleolurzaten__ eylemm09 Belden uyusturmada sersem gibi olmuyorsun ki Panik yaptığın zaman yada kendini sakinleştiremedigin zaman sakinlestirici yapılıyor oda rahatlaman için ben çok panik yaptım oğluşum çıktıktan sonra kalp atisim hızlandı öyle sakinleştirici yapıldı o anda sakinlsiyorsun ama öyle sersem gibi falan olmuyorsun anlatan yanlış anlatmış bide amilayt sonrası aşırı titreme oluyor omuz ağrısı falan
Sarina98 eylemm09 hiç öyle birşey olmadı, sadece o kadar stres oluyor ki insan bir de zamanında bebeği görmek istiyorsun, o nedenle garip oluyor insan. Ama başka sersemgibi, kafa guzel olması gibi bir durum olmuyor) Rahat ola bilirsin.
Nehir-Poyraz eylemm09 evet banada verdiler ama ben dikiş atılırken çok bulantı yaşadım öğürmeye başladım dikene kadar uyutmuşlar beş dk anca yani. Zaten çıkana kadar odaya ayıltma odası gibi bi yer var orda szi bekletiyolar hem bebeği hem siİzi ısıtıyolar. Yani en azından benim doğum yaptığım yerde öyleydi
Mercimeek eylemm09 sakinleştirici verdiler bana ama tansiyonum çok yükselmişti artık ilaçtan sonra hafifi sersemleştim daha sonra odama geçtiğimde her şeyin farkındaydım canım
Nehir-Poyraz eylemm09 evet spinal sezeryandı benimde sersemlik falanda olmadı ve devlet hastanesinde yapmıştım doğumu😁
Ekinokss eylemm09 Hiç öyle bişey yaşamadım direkt emzirmeye başladım bunda da spinal sezeryan olacağım kesinlikle
Baabus eylemm09 ben çok stres olmuytum belden uyuşturdular yatırdılar ritimlerim yüksekti stresten sakinleştirici yepmışlar yaklaşık 10 dk felan sonra bebeğim doğunca annesiiii duye yüksek sesle konuşunca uyandım evet biraz sersem oldum ama aklınız başınızda oluyo yani normal narkozu da almış biri olarak ikisi çok farklı. Bide belki sizin stres seviyeniz yüksek olmazsa vermezler ve sıkıntı kalmaz korkmayın herşey size bağlı duyebilirim sakin kalın leter. Ben çarşamba yapıcam doğumumu büyük ihtimal line spinal ama korkmaktan kendimi alamıyorum ve yine sakinleştirici yapılsın istedim bakalım son 2