Ayserhnckn btlakn44 evet aynıymış bende dün sordum doktora kesinlikle fitil olarak kullanın yoksa mahvediyor insanı
btlakn44 Ayserhnckn bende ilk olarak ağızdan alıyordum aynen çok kötü oldum şimdi fitil olarak aynı ilacı kullanmaya başladım çok bilmiş arkadaşlar ay olamaz fitil için doktor başka veriyor dedi sizlere sormak istedim
Ayserhnckn btlakn44 yani isterseniz doktorunuza bi danışın ama ben direk sordum bunun içeriğinde oral- ağızdan alınır yazıyor ama fitil olarakta kullanılır mı diye doktor da evet kullanabilirsin fark yok dedi
Burcak61 btlakn44 aynı ilacı fitil olarak kullanabilirsin direk aşınca baş ağrısı falan yapıyo ben gebeliğin sonuna kadar fitil olarak kullanıcam
btlakn44 Ayserhnckn doktorumda kullan dedi canım ama çok zeki arkadaşlar benim aklımı bulandırdı sağolun
Burcak61 Dilekulgtt benim rahim kalp şeklinde hiç kanamam olmadı ama bugün doktor önlem amaçlı başlayalım dedi
Dilekulgtt btlakn44 anladim yani bnde bilmiyordum eczaci dedi nasil kullanacaksiniz iki sekil kullaniliyor dedi ordan biliyorum Kac mg sizinki