Kuzum-naz Mother sabah aksam fitil kullabiyorum cekebilirmiyim duz abdest alip ayni riks bendede var .26 haftada kanamam oldu az miktarda .
Mother Ednmzasr canım Rabbim şafi ismiyle şifanı versin benim de erken doğum riskim var İnşallah zamanında gelir paşam miniklerimiz ya Mübdi ya ber çek 99 ar tane elini karnına sür
Kzclrm Gul-41 ağız yoluyla genelde bunu yaşıyorlar doktora sor fitil olarak verirse kullan fitil de hiç sıkıntı yokk ben fitil olarak kullanıyorum
Kzclrm Dilekulgtt tabi tabi var vajinal alınca hic birşey hissetmiyosum agızdan bulantı baş dönmesi halsizlik yaptı bende sonra fitile döndüm
Mom092 Dilekulgtt gunde 3 tane aldigim icin ilk zamanlar agizdan aliyordum ve o kdar agir geldiki bas donmesi yapti bende asiri derecede doktora sordum sabah bitane ic aksam yatarken ikisinide vajinal kullan dedi oyle yapiyorum
Busrakrkmz28 Dilekulgtt YouTube da video var nasıl alınacağını anlatıyo doktor uygulamalı tarif ediyo isterseniz oradan daha detaylı bakabilirsiniz. Vajinadan alma yollarından falan bahsediyor. Progestan kullanımı yazarsanız çıkar.
Dilekulgtt Busrakrkmz28 ben doktoruma sorayim cunku nasil kullanmam gerektigini soylmedi bana verdigi ilac iki sekil kullaniliyo ama etkisi varsa vajinaldan kullanmami sorayim
NanishAgayeva Serpilataman amin tesekkurler Allah sizede hayirli saglikli dogum nasip etsin insaAllah