eminegizem 26 haftalık hamileyim Kasılmalar çok yoğun olunca acile gittim Nst de bağladılar ama kasılma ağrı vardı hala Hiç çıkmadı Neden olabilir
Gokkusagi53 eminegizem yani Bi muayene gerekir istersen farklı hastaneye git aşırı kasilmalar normal değildir yani
Hatcsezgin eminegizem açılma, kısalık yoksa dert etmeyin kaç tane doktora sordum hep öyle söylediler, bol su için maden suyu için birde solunuza uzanın dinlenin mümkün mertebe. Ben az su içtiğim günlerde çok net farkediyorum kasılmalarım fazla oluyor.
Bsk_cb eminegizem kasılma nasıl oluyor bu ilk gebeliğim serklajım var ve bilmiyorum karın sertleşiyor bi yere toplanıyor doktora gittim baktı bu normal dedi
eminegizem Ya benim nerdeyse 6 haftadır var bu kasılmalar ilaç dahi kullanıyorum ne zamandır yoktu bugün çıktı gene
eminegizem Gokkusagi53 aksine oğluma hamileyken kasılmalar olduğu an 100 e vuruyodu benim sancilar nstde
Fatm_ eminegizem benim de 14. Haftadan beri kasılmalarım var doktor baktı açılma falan yok önemli değil dedi devam ediyor öyle
eminegizem Evde çok bunaldım Çocuk da ayakta durunca aşağı çok baskı yapıyor Ona canım sıkılmış olabilir Günlük hayatımı idame ettiremiyorum Oğlumla bile ilgilenemiyorum
Glchan_34 @eminegizem stres yapmayın sakin olmaya çalışın stresten çok oluyor benimde başlarda stresten oluyordu
eminegizem Glchan_34 canım o kadar yoruldum ki.. 6 haftadır böyle bi gidiyor bu geliyo beş gün yoksa altıncı gün öyle yoğun oluyor ki
Glchan_34 @eminegizem dediğim gibi stresten oluyor genelde kasılmalar bende eşimle tartusinca strese giriyorum öyle oluyor ama sakin olun stres bebisinize zarar verir aynı şekilde size de dikkat edin kendinize geçmiş olsun güzel anne 🥰
eminegizem Glchan_34 stres yapmiyorken de oluyor ama bu sefer de kasilacam mj diye stres oluyorum sanırım kısır döngü 🥺🥰