balim-58 10 tane bitirdim gebeliğimin 8 haftası 37 haftaya kadar kullanacagım karnım mosmor ve ezilmiş gibi ağrıyor iğnenin acısını en aza nasıl indiririm çok zorlanıyorum doktor alışırsın dedi ama alışılacak gibi değil
Lunaa01 balim-58 dik vurursanız kasa gelir morarır. Eğik açı (45derece) ile karnı 2 parmakla hafif sıkarak vurmanız lazım. Göbek deliğinin 1-2 parmak üstün olacak şekilde sağ ve sol tarafa vurabilirsiniz. öğrenince hiç morarma acıma olmuyor.
Asli98- balim-58 inanın zamanla alışıyorsunuz bende başlarda zorlanıyordum mosmor oluyordu göbeğim zamanla alıştım havasını alın mutlaka zamanla elinizde alışıyor acısına da alışıyorsunuz bir gün sağdan bir gün soldan şeklinde vurunun
cLearQueen balim-58 alısirsın merak etme ben alıstım. Gobek deliginin 4 parmak sag sol yada altina etini kıstırıp dik aciyla batir mutlaka havasını al cok hizli enjekte etme buz koy Allahın izniyle daha az acır
Semam balim-58 Karina vurmak mecburi degilki ben üst bacak bölgeme vuruyorum. Doktorum üst bacak üst kol veya karnına vur dedi hangisinde rahat edersen 🥰