Baharrrgokalp Haftamdayım Bebek cinsiyetini haala bilmiyorum doktorda söylemedi 20. Haftamda detaylı ultrasonda öğrenicem 🥴
gayesblog Baharrrgokalp 20.hafta erken olabilir ben 22+3 de gittim. Bazen doktorlar o haftalarda tüm organlarını göremeyip 2.ye çağırıyorlarmış bilginiz olsun.
Pembesarelle2 Baharrrgokalp Haftamda doktorum kız olduğunu söyledi 16. Haftada netleştirdi 21 haftayken detaylı ultrasonda kız olduğunu söyledi özel takipliyim ben devlette hemen söylemiyorlarmış. Detaylı da iki gün gittim hastaneye bebeğimin pozisyonundan dolayı bir kaç organını göremedi ertesi gün tekrar gittim 5 defa ultrasona girdim secde pozisyonundaydı daha sonra aşırı haretliydi 2 günde hallettik şükür ki 🌸 Detaylı da kesin öğrenirsiniz
3_oglan_annesi Baharrrgokalp 16 haftalıkken kız ddiler 20 haftalıkken detaylı gttim erkk dediler organ vs gözükür cinsiyeti de ilakki gözüküyor ayrıca dewlette doktra ücret ödemedim asistanda vardı ama doktr baktı bna
Baharrrgokalp Pembesarelle2 peki detaylıya girmeden önce çikolata yiyin hareketlensin diyorlar öyle mi yapiyim
Pembesarelle2 Baharrrgokalp Ben çikolata yedim kahve içtim ilk girdiğim de hiç hareketli değildi daha sonra merdiven indim çıktım meyve suyu içtim bu seferde aşırı hareketliydi ortası olmadı 🤭
Baharrrgokalp 3_oglan_annesi 3_oglan_annesi ben üniversite hastanesine gidiyorum mecbur şehir hastanesi maalesef otobüsle bana 1 saat 15 dk kadar uzaklıkta 😏
06Canan Baharrrgokalp ilk gebeliğimde kızım kendini hiç bir şekilde göstermemişti 23.haftamda öğrenmiştim
3_oglan_annesi Baharrrgokalp o yüzden çok çok erken gtmek gerek ama şöyle bişey var saatin gelse dahi giremiyorsun içeriye çok uzun suruyo inşallah sizinkide ii bı doktrdur da güzel haberler alirsinz