Lalochka Dufalak işe yarıyor mu peki,benim kabızlık sorunum var ve doğal yollarla çözemiyorum maalesef bağırsaklarım çok inatçı..
MerveA7 Zuleyha_18 hiçte korkulacak bişey yokmuş canım zaten sıvı besleniyor katı bişey yemiyorsun kabız olacak durum yok ishal de değildim normal yaptım hiçte zorlanmadım yapınca anneme hatta çok kolay oldu keşke önce yapsaymışım demiştim annem sürekli yap karnın ağrır sonra bişey olmaz demişti ben korkudan yapamamıştım yapıncada anladım korkulacak bişey yokmuş 😅 bu arada ıkınma yapacağın zaman yani zorlama kendi aman doktorun söyler zaten herşeyi
MerveA7 Aslann24 annemin yanına göndermeyi düşünüyorum büyük kızımı en azından ayaklanıp toparlanaya kadar kalsın eşimle yine iyi kötü idare ederiz diye düşünüyorum kardeşiminde tercih yapıp açıklansın sonucu yeri belli olsun öyle ayarlayacağız onu da inşallah canım çok zor süreç desteksiz olmuyor gerçekten
Halenralpak Normal dogumdan korkuyordum ama burdaki yorumlari okuyunca normal dogum en iyisiymis heralde ilk dogumum normaldi dogumun ertesi gunu rahat rahat her ihtiyacinizi gorebilecek durumda oluyorsunuz bu anlatilanlar daha korkunc en iyisi korkmuyim ben 😒
Azra8Engin Aslann24 herkes kendi bebeğine bakıyor 😊 annem geliyor sagolsun temizliğimi yapiyor 2 gün kalıyor dolaba da 2 3 günlük yemek yapıyor koyuyor 4 5 gün rahat geçiyor. Bende bebeğimle ilgileniyorum.
Mervealya1992 Aslann24 kişiue baglı bende ılk 7gun aşırı zordu ama sonra yavas yavas duzeldım en fazla 10 gun sürdü bazısı 3. Gun. Evi süpürüyor bende onlara hayran kalıyoru. Ne yapıyorlar nasıl iyileşiyorlar bıömıyorum
Aslann24 Mervealya1992 evet benimde moralim bozuluyor bende mi sorun var diyorum ben bildiğiniz yatalak felçli hastalar gibiyim
Mervealya1992 Aslann24 ben sımdı akıllandım 10 dakıkada bir yürücem yürümünce hayatta iyileşilmıyormuş onu anladım hep yürü kocan getırmesın artık wc sen git ayakta yapma mesela otur acısada oturmaya calıs kasların gelişsin 17 gun esının getırmesı ıcı. Cok uzun süre bence kendın gidebılırsın bende tamam 10 gun cektım ama ilk 2 gun biri kolumdan tuttu sadece yuruyemıcek kadar zor degıl bence
MerveA7 Aslann24 var canım ama kayınvalidem hasta rahatsız biraz kendine hayrı yok bide çocuk bırakıp kaynıma laf ettirttiremem kaynım çok benci onun dediği olsun ister hep bize yardım edilmesin ona edilsin bide o halde laf falan çekemem ilkin de çok çektim burnumdan gelmişti herşey bu sefer rahat olsun kafam dedesi yine bakar hatta kaynanam rahatsız olsa da kaynımla eltim yüzüne pek gönlüm yok o tarafa 😑
Aslann24 Mervealya1992 doktor zorlama dedi istesemde yürüyemiyorum ki elimde değil. İlk başlarda bende sizin gibi düşündüm zorladım ve dikiş yerim kanadı yeniden işlem vs yaptı doktor yani cidden olmuyor yapamıyorum ağlaya ağlaya deniyorum yine de yok olmuyor.
Mervealya1992 Aslann24 üzülmee hepsi geçicek gecmeyen bısey yok oan gecmıcek sanarsın bıanda yokolur agrıların sabır
_tugcee Aslann24 Benim sadece ilk 3 gün sürdü.. çünkü sağolsunlar ne dinlenmeye ne uyumaya ne ağrımı yaşamaya fırsat verdiler mecburen ayağa kalkmak zorundaydım😏
Nurmoon Normal doğumdan sonra hemen süt geliyor ama sezeryandan sonra gelmiyor diyorlar o doğru mu acaba ?
Dilarabozdemir Nurmoon herkeste aynı değil arkadaşımın hemen geldi benim eve gelip sıcak bı duş alınca geldi ksiisden kişiye değişir
Nznks Aslann24 canım çok geçmiş olsun bebeğin hayırlı uğurlu olsun, benimde sezeryandan sonra iyileşmem 1 ayımı aldı tek değilsin korkma endişe etme ♥️
Tombikannesi Aslann24 evın ıcınde yürü canım yürüdükçe gecıyor ben hıc yatmadım onun için zaten acıdan yatamıyordum gece bile yatak başlığına yaslanıp uyudum üç gün hıc uzanamıyırdum 7 gün sonra falan uzandım ama kalkamıyorum bu seferde
semanur0456 Aslann24 cok gecmiş olsun ama cok şaşırdım bu yazdıklarınıza . Bence siz yürümediğiniz için bu haldesiniz. Bol yürüyüş hastanede başlayacaktınız sürekli ayakta yürüyüş olmalıydı. Belki o zaman bunları yaşamıyor olurdunuz . Lüks olmamalı yürüyüş ben yürüdükçe rahatlıyordum acım diniyodu ayakta olmak yürümek bana iyi geliyodu iyidim elhamdülillah . Sezeryan da mecbur yürüyeceksin yoksa iyileşemezsin derdi doktorum ve ebeler .
Dilarabozdemir Aslann24 ben hiç yatmadım sürekli ev içinde yürüdüm eşimden destek alıp kalıyordum ve minik adımlarla sürekli yürürdüm. Uzaninca ağrım oluyordu 1 hafta içinde ağrım azaldı 2 . Haftann sonuna gelmeden eski hale döndüm çok şükür umarım bu da öyle olur sezaryenin en büyük reçetesi yürümek
semanur0456 Dilarabozdemir kesinlikle 👍🏼 beni gören maşallah diyodu tam 1 hafta içinde ayaklanmıştım gercekten allahıma şükürler olsun beni gören sezeryan doğum yapmak istiyodu aa ne kolaymış filan sezeryan diyolardı . Ben asla yatmadım yatarken canım acıyodu aksine ayakta kalmak yürümek istiyodum o derece. @Aslann24 Rabbim size de şifa versin bilmemişsiniz belki kötü bir tecrübe olmuş olabilir ama yürümediğiniz için bu halde olduğunuzu düşünüyorm kesinlikle. Bu arada lütfen yanlış anlamayın amacım kendimle sizi kıyaslamak değil hatta hiçkimseyle ama kendi yaşadığımı aktarmak istedim . Tekrardan cok gecmiş olsun 🙏🏼