Gozdecelk Kızlar ilk uc gun yanlıs emzırdım bebegımi ve yara oldu bebegım üç günlük bu yuzden ıkı saatte bdır bır bucuk saatte bır emzırdıgımden kremlerın etkısı olmuyor ne öneriyosunux
Mommytwice2 Gozdecelk poşet yirtttik yuvarlak her emmeden sonra sütü göğsüme sürüp poşeti yapıştırdık öyle geçti
sb17 Gozdecelk ayva çekirdeğinin jel kıvamı iyi gelir diye okudum, bir de sütünü sürüp streç filmle saran da vardı
buseyusuf27 Gozdecelk vala cok zor bnde sagdım mastıt oldum her sagma sonrası lansınoh surdum marul koydum soğuk lahana bulamadm 😁 emzırcegm zmn yıkadm oyle emzırdm bu döngü böyle devm ettı sonra gectı
Gozdecelk Mommytwice2 bende oyle yapıyprum gumus kapak poşet lansınoh zeytınyagı ama ıkı saate bır emzırıp sılınce etkı etmedı herhalde
ggmom Kantaron yağı hızlı iyilestirir emzirirken silmenize de gerek yok pamuğa döküp göğüs ucuna koyup atlet/sütyen giyin
enguzelannexxx20 Gozdecelk butun herseyı denedım hıc bırı fayda etmedi sadece lansinoh gogus ucu kremı bırebır gunlerce agladım komsunun gelını kalanı getırdı sadece 1 kere de gectı
gdaslik Gozdecelk göğüs kalkanı al hiçbişey kullanmana gerek yok. Ya da evde müsaitsen memelerini açık tut hava alması lazım iyileşmesi için
Zelihapekr Gozdecelk plastik göğüs kalkanı takarak iyileşti benim yaralarım. Meme ucuna bişey temas etmemesi lazım. Göğüs pedi falan da yara yapıyo. Krem sürdüm göğüs kalkanını taktım. Hava aldığı için hemen iyileşti.
Anneelikk Gozdecelk ilk.gebeligim de lansinoh krem kullandim Cok iyi geldi geçti yara bir daha da yara olmadi. Şimdi tekrar aynı kremi aldim doğumu bekliyorum
Prensiminannesiyim Gozdecelk ben lansinoh sürüp streç sarıyorum iyi geliyo emzirme öncesi siliyorum ama bazıları silmeden de emziriyomuş bişe olmuyo diyolar